Majka kao sve druge: Džulija Roberts otkrila čemu se najviše raduje

Autor:

28.12.2017 13:00

Foto:

Foto:



Godinu od koje se opraštamo pamtićemo po mnogo čemu, a za omiljenu američku glumicu Džuliju Roberts 2017. će biti upamćena i po laskovoj tituli najlepše žene na svetu, koju joj je magazin "People" dodelio po peti put.

Laskava titula: Džulija Roberts proglašena najlepšom ženom na svetu za 2017!

Iako važi za glamuroznu holivudsku divu, Džulija zapravo najviše uživa u sitnim životnim radostima, daleko od pompe i sjaja crvenog tepiha. Kako je sama više puta istakla, najbolje se oseća i najsrećnija je kada je okružena svojom porodicom - suprugom Danijelom Moderom, blizancima Fineusom Volterom i Hejzel (12) i Henrijem Danijelom (15).

Kako njena deca odrastaju, glumica se sve više raduje novim aktivnostima s njima. To uključuje i gledanje nekih od njezinih najvećih filmskih hitova.

Džulija Roberts: Svi detalji posete holivudske zvezde Srbiji

- Ne postoji ništa uzbudljivije od toga kada sami nešto stvorite i onda taj osećaj zadovoljstva ponesete kući. To je kao da ste doživeli neku pobedu na koju će i vaša porodica biti ponosna. Upravo zato se najviše i radujem gledanju mojih filmova sa decom, za nekoliko godina, kad malo odrastu. Na primer, romantičnoj komediji "My Best Friends Wedding". Mislim da će moja deca biti ponosna na to šta je njihova majka radila u njenim 20. i 30. godinama - izjavila je nedavno Robertsova.

Maja Gašić

Autor