Dru Barimor: Glumica progovorila o paklu droge, burnoj mladosti i problematičnim roditeljima

Autor:

29.12.2017 21:12

Foto:

Foto:



Glumica danas ima dvoje dece i odavno je iza sebe ostavila problematičnu mladost koja ju je umalo koštala života. Iako se dugo verovalo da je stranputicom krenula jer je rano iskusila slavu, istina je nešto drugačija.

U intervjuu koji je Dru Barimor dala za februarsko izdanje magazina “InStyle”, glumica se osvrnula na svoje detinjstvo. Otkrila je da je majka Džejd oblačila kao osamdesetogodišnju staricu i da ju je stalno vukla po gradu, kao i da nikada nije bila kod kuće.

Dru Barimor: Posao je mogao života da me košta

- Kad sam imala šest godina majka me je oblačila kao osamdesetogodišnju ženu. Nijedna slika iz tog perioda nije napravljena kod kuće. Nije obavezno da imam takve slike, ali ja skoro nikada nisam bila kod kuće. Uvek sam bila napolju. To je za mene bio najveći gubitak - priča Dru.

Објава коју дели cinetvtimes (@cinetvtimes) дана 17. Дец 2017. у 12:47 PST

Već u 14. godini majka joj nije bila staratelj.

- Nisam imala porodicu, radila sam otkad znam za sebe - priča Barimor.

Zamislite sada osinjak u kom je odrastala. Roditelji su je u prvu reklamu ubacili kada je imala 11 meseci, u sedmoj je već filmska zvezda koja sipa Bejlis preko sladoleda, u 11. postaje alkoholičarka, u 12. je zavisna od droge, u 13. je presekla vene i hospitalizovana je i napokon u 14. zakonski više nije zavisna od roditelja koji su je u sve to i gurnuli.

Steven Spielberg and Drew Barrymore on the set of 'E.T.: The Extraterrestrial’ (1982)

Објава коју дели History of Cinema (@historyofcinema) дана 6. Дец 2017. у 4:13 PST

U sedmoj godini, kada je snimila legendarni film "E.T", majka i otac su već bili u ratu. Razveli su se kada je napunila devet godina i majka Džejd je tada počela da je vodi u klub Studio 54 gde ju je “upoznala” sa drogom i ohrabrivala da pleše sa poznatim mladim muškarcima. Izlazila je sa majkom bar pet puta nedeljno, pa ne čudi što je na prvoj rehabilitaciji završila sa 12 godina.

Kada je shvatila da će joj ćerka umreti ako tako nastavi, Džejd ju je odvela u psihijatrijsku kliniku gde je bila zatvorena godinu i po. Dolazila je da je poseti samo povremeno. Baš tamo lekari su joj sugerisali da traži od suda da majka više ne bude njen staratelj. Tako je bilo, čim je izašla.

Dru Barimor posle razvoda: Usamljena sam, ali neću dečka preko interneta

Na pitanje da li je verovala da će u 42. biti tako pozitivna, odgovara:

Објава коју дели A.S. ☂⏳? (@violet.past) дана 29. Дец 2017. у 5:28 PST

-Delimično ne. Bila sam jako uplašena jer nisam znala gde idem. Zaista sam se plašila da ću do 25. umreti. S druge strane jesam jer bez obzira kroz kakvo mračno sr...e sam prolazila, oduvek sam imala osećaj da mora da postoji nešto dobro. Nikada nisam skroz skliznula u mrak. Bilo je toliko stvari koje sam mogla da uradim koje bi me gurnule s ivice i jednostavno sam znala da ne treba da idem tamo.

Dru danas uživa u roditeljstvu i vodi normalan i miran život.