Brena i Boba Živojinović: Jedva čekamo unučiće

Autor:

31.12.2017 19:30

Foto:

Foto:



Jedan od naših najuspešnijih parova, Lepa Brena (57) i Slobodan-Boba Živojinović (54) nedavno su u svom domu sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom obeležili 26. godišnjicu braka. Zbog svoje velike ljubavi, koja je položila test vremena, osećaju se privilegovanim, jer se malo ljudi može pohvaliti dugim i kvalitetnim brakom poput njihovog. Sve ove godine čvrsto stoje jedno uz drugo, i kad je sve u redu, i kad naiđu teški trenuci...

O braku i porodici su iskreno govorili za magazin "Gloria", kao i planovima za svoju i budućnost svoje dece...


Pošto su Filip i Aleksandra u ozbiljnoj vezi, razmišljate li o danu kad ćete postati baka i deka?

Brena: Mislim da je dobro sve što ide logično i normalno. Normalno je da ja u ovim godinama ne mogu da rađam decu, već da dobijem unučiće. Pošto imamo tri momka, samo neka idu lepo, po redu, i Boba i ja ćemo biti srećni i zadovoljni. Moram da naglasim da uvek kada čitam da je neko dobio unuče, ta žena se obavezno pežorativno naziva baba ili babetina, u cilju da se degradira. Tu se vidi da žena nije cenjena, niti poštovana. To onda implicira da bake nisu poštovane, a, u stvari, to je nešto najlepše u našim godinama. I ne postoji veća ljubav od one između bake i unučića. Imate nekog koga jako volite, a i malo više vremena da mu se posvetite.


Boba: Jedva čekam. Aleksandra je predivna osoba, drago mi je što su ona i Filip zajedno. Super se slažu, tako da s nestrpljenjem očekujem unuče, ali, naravno, to zavisi od njih. Bilo bi lepo da to bude već iduće godine, iako će oni o tome odlučiti. Našu podršku imaju, voleo bih da im napravimo pravu domaćinsku svadbu kakva nama dolikuje, i zato sam zamolio Filipa da mi kaže bar nekoliko meseci ranije zbog priprema. Da ne bude danas za sutra.

Maja Gašić

Autor