Seka Sablić: Mrgud sam i stalno gunđam

Autor: Marija Milenković

16.09.2016 19:32

Foto:

Foto:Jelisaveta - Seka Sablić, jedna od naših najvećih glumica svih vremena, igra u novoj TV seriji “Nemoj da zvocaš”. Ova glumica, poznata kao odlična komičarka u intervjuu za magazin Puls otkrila je koliko  je slična svojim junakinjama.

- Nemam ja tu vrstu kontakta ni sa kim. To da nekome kažem nemoj da zvocaš... Čak ni sa sinom sa kojim sam jako blsika nemam tu vrstu odnosa. A i da zvocam, ne bih upotrebila tu reč nego neku mnogo prostačkiju - rekla je u svom stilu.

Serija u kojoj igra priča je o muško-ženskim odnosima, oslikana kroz tri bračna para. Seka i čuveni Boro Stjepanović igraju stariji bračni par, a njihove rasprave i svađe izmamiće osmehe gledalaca, jer će se u njima mnogi prepoznati ili će prepoznati svoje roditelje. O tome kakav je brak danas, koliko ko trpi i zašto, što je i tema serije, Seka Sablić kaže:

- To je izbor svake žene. Svaka žena koja je iole materijalno samostalna, može da bira. Ona bira stepen svoje slobode. Ne verujem da žene trpe, možda samo one koje moraju, ali ove koje su “šara mara”, pa ga otkače. Sada je to u modi. Stalno neke nove veze, neki razlazi, raskidi, priče o tome... Sve je to tako dosadno i tako malograđanski.

Na pitanje koliko je smeh i duhovitost deo njene svakodnevice, Seka kaže:

- Uopšte nisam duhovita! Ja sam jedan mrgud i stalno nešto gunđam. Često ćerke mojih pijateljica njima kažu: Jao, blago vama, vi se sigurno stalno smejete sa Sekom”, a one kažu: Ma kakvi, ona gunđa, ona je jedan mrgud. Tako je, brate, takva sam! Ja u životu ne glumim. Zapravo, ne glumim ni na sceni. Istinitija sam na sceni nego u životu. Milicajcu ne umem da odglumim da mi ne piše kaznu, nego i na sud idem!

U prvoj epizodi serije tema je selfi!

- To apsolutno ne dolazi do mog mozga. Da neko svoju privatnost hoće da izloži toliko. Fotkaju se svi non-stop. Svoje veze i ljubavi ja sam čuvala čak i od prijatelja, ne zato što je to neki malograđanski gest, nego da bi ona bila čista, samo moja... A sada je sve “udri Milju po fitilju” - kaže Seka Sablić.

Glumica je otkrila kako je protekla saradnja sa Severinom.

- Ja sam vrlo ozbiljno shvatila učešće u Severininom spotu. Bila sam oduševljena njenom profesionalnošću, njenom ekipom koja je takođe vrlo profesionalna. Sve je funkcionisalo perfektno. Ona je topla, ljudska, ali je, videla sam to, i veliki autoritet i velika zvezda. To je prošlo kao i svaki dobar posao. Vrlo sam zadovoljna. Ona je odlična glumica, igrala je u teatru, Jagoš Marković je režirao njene predstave. Ali, verovatno ona nema vremena za to. Glupo je da ona troši vreme na silne probe-

Komentari. (0)

Loading