Trnovit početak veze: Prezgodan si, ne želim da izađem s tobom

Autor:

23.09.2016 14:54

Foto:

Foto:



Atraktivna glumica Sofija Vergara (44) koja je već godinu dana u srećnom braku sa glumcem Džoom Manganjelom (39), nedavno je otkrila da je bilo vrlo moguće da do ovog braka uopšte ne dođe. A razlog je krajnje neobičan.

Prilikom nedavnog gostovanja u jednoj tok-šou emisiji, jedna od najtraženijih i najlepših glumica Holivuda je otkrila da početak njene i Džoove veze nije bio nimalo bajkovit. Ono što je Sofiju mučilo, bila je razlika u godinama i Džoova reputacija velikog zavodnika.

#hm afternoon tea parties???#summerishere

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on May 22, 2016 at 5:38pm PDT

- Nisam htela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: "Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom" - iskreno je priznala.

Nakon raskida sa uspešnim biznismenom Nikom Lobom, Sofija nije bila raspoložena za novu ljubav. S Džoom se znala od ranije, ali on je tek tad imao šansu da joj se udavara.

Jednom je izjavio da mu se Sofija odavno dopadala, ali budući da je bila zauzeta, ruke su mu bile vezane.

Breakfast in NY? lunch in Turks & Caicos?❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Sep 22, 2016 at 11:36am PDT

Međutim, glumac je bio strpljiv i dočekao je svojih pet minuta. Zbog razlike u godinama Sofija se u početku opirala, ali šest meseci kasnije morala je da se preda.

Za vreme Božićnih praznika koje su sa porodicama proveli na Havajima, Džo je kleknuo i zaprosio je pred svima. Lepa Sofija je rekla "da", a dan danas napominje kako nikad nije bila zaljubljenija.

Sylvia Weinstock cake. ❤️?????

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 23, 2015 at 3:26pm PST

Par se venčao novembra 2015. u Majamiju, a Džo, nekad veliki holivudski zavodnik, ne propušta priliku da pokaže koliko je zaljubljen u Sofiju i u svakoj prilici ističe kako ima "čudesnu suprugu".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading