Zvezda " Dinastije" o borbi sa depresijom: Želela sam da umrem

Autor:

27.09.2016 18:30

Foto:

Foto:



Seriju koja je obeležila čitavu jednu deceniju činili su skupi automobili, dijamanti i preljube. Život junaka koji smo  pomno pratili izgledao je glamurozno i burno, a glavne likove gledali smo sa divljenjem i dozom ljubomore. Međutim jedna od glavnih junakinja živi život na kom joj sigurno ne biste pozavideli.

Lindi Evans je uloga Kristl Karington  donela planetarnu slavu . U sapunici koja je osamdesetih praznila ulice, ona je bila oslonac porodice Karington, uvek staložena i smirena.

Ipak, Linda Evans u stvarnom životu nije imala toliko sreće. U jednom intervju 73-godišnja glumica otkrila je kako se izborila sa mračnim periodima depresije u koje je zapadala - Sada razumem ljude koji kažu  "Možda ne treba da živim", jer toliko je bolno biti živ, a niko nema odgovor. Ja sam rekla - mora da odgovor postoji. Ovo nije život - rekla je Linda za "ET".

Linda je zapala u depresiju nakon što je serija Dinastija polako zapala u zaborav. Život joj je tada postao, kako kaže prava noćna mora.  -Sve se promenilo preko noći.-

Poseban udarac joj je doneo rastanak od supruga čuvenog  Džona Dereka.  Afera koju je ljubav njenog života imala sa mnogo mlađom koleginicom Bo Derek naterala je glumicu da pokuša da oduzme sebi život.

- Htela sam da umrem. To je bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se desi, život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam luda, tužna. Bio je užasan miks različitih stvari. Prolazila sam kroz faze, a ono što je zaista divno je kada prestaneš da razmišljaš o muškarcima i usmeriš svu energiju na sebe. Onda te prošlost ne uhvati i nema "trebalo je da" i "šta da je" - rekla je .

Bo i danas izgleda  odlično, a na ljubavnom planu joj odlično ide . Naime, u vezi je sa Džonom Korbetom, glumcem kog svi pamte po ulozi Ejdena, zgodnog momka Keri Bredšo iz serije "Seks i grad".

Linda Evanas je prošla agoniju zbog bolova koje je imala u leđima. Terapija kortizonom uklonila donela je nov udara za glumicu - Linda je ostala bez kose.  - Ovo nije moja kosa. Nosim periku - rekla je u iskrenom intervjuu koji je potresao sve one koji su pratili dogodovštine porodice Karington. Ovaj gubitak je glumica teško podnela, ali je naučila da se nosi sa tim i da zavoli novu sebe.

-Kosa će mi izrasti za nekoliko godina - slegla je ramenima Kristil dok je govorila o ovoj bolnoj temi.

Linda je pronašla način da se izbori sa depresijom,  napisala je knjigu miks memoara i kuvara

- Kada su mi prijatelji rekli da moram da radim nešto što me čini srećnom, znala sam da je moram da se bavim hranom na neki način.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading