Zvezde koje daju basnoslovno bogatstvo na alimentacije

Autor:

11.10.2016 14:56

Foto:

Foto:



Razvodi umeju i te kako da budu ružni. Retkost je da se bivši supružnici rastanu u prijateljskom raspoloženju, a pogotovo ako je razlog razvoda preljuba. Sve je još teže ako su i deca uključena. Borba za starateljstvo i alimentacije su sastavni deo razvoda, a kad se radi o zvezdama koje imaju pozamašno bogatstvo, ovo drugo i te kako može da bude udarac na budžet. Neke od poznatih ličnosti su izvukle deblji kraj kad se radi o alimentacijama...

Pol Makartni

Pol Makartni i Heder Mils

Razvod rok legende Pola Makartnija i modela Heder Mils je ušao u anale. Iako je po dogovoru već dobila 48.600.000 nakon razvoda, Heder je izdejstvovala i mesečnu alimentaciju za njihovu ćerku Beatris. Suma koju je sud odredio  - 70.000 dolara mesečno, nije odgovarala pohlepnoj Mils. Po njenom mišljenju, bogatsvo legendarnog Bitlsa je veće od 1,6 biliona dolara, koliko je on prijavio da "vredi". Nepravda je da se njegova ćerka vozi ekonomskom klasom u avionu, dok je on u A klasi, tvdi Heder.

Britni Spirs

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Iako je svega tri godine bila u braku sa plesačem Kevinom Federlajnom, Britni Spirs i te kako košta ova romansa. Britni i Kevin imaju dva sina - Šona i Džejdena, a to što je postao otac dok je bio u braku sa pevačicom, svakako se isplatilo Federlajnu. Naime, pop diva je u obavezi da denseru mesečno plaća alimentaciju u visini od 25.000 dolara po sinu, što znači ukupno  50.000 mesečno. I tako će biti dok momci ne napune 18 godina.

Fransoa Anri Pino

Fransoa Anri Pino

Supermodel Linda Evanđelista je od bivšeg dečka, bilionera Fransoa Anrija Pinoa sa kojim ima sina Ogija, na sudu tražila da plati alimentaciju u iznosu 46.000 dolara mesečno. A zbog čega je tražila ovako veliku sumu, lepa Linda je pojasnila. Njihovom sinu Ogiju je potrebno obezbeđenje, a to košta 1.500 dolara dnevno. Da bi njegovo dete bilo bezbedno, Pino je morao da odvoji milion i po dolara godišnje. Supermodel je još objasnila da zbog svog posla mora da redovno ide u teretanu, a pored poslovnih obaveza i revija, ne može po ceo dan da bude sa sinom, te mu je zato potrebno obezbeđenje.

Mel Gibson

Mel Gibson i Oksana Grigorijeva

Nakon prekida više nego burne veze sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, Mel Gibson je upao u ozbiljne probleme. Zbog pretnji svojoj bivšoj dragoj je završio na sudu, ali to nije bio kraj njegovih muka. Oksana je tražila da mesečno plaća 100 hiljada dolara alimentacije za njihovu ćerkicu Luciju. Mel je tada ponudio Ruskinji da joj isplati 15 milion adolara, pod obavezom da ne odaje detalje iz njihovog zajedničkog života u javnost. Ipak, Oksana nije održala obećanje, pa je tako završila sa skromnih 30 hiljada mesečno.

Mark Antoni

Mark Antoni i Dajanara Tores

Kralja latino muzike Marka Antonija je bivša supruga Dajanara Tores, sa kojom se razveo 2014. godine, prilično osiromašila. Naime, sud je naredio pevaču da mesečno plaća 26.800 dolara alimentaciju za njihovo dvoje dece Kristijana i Rajana. Dodatno, Antoni mora da iskešira i 12.000 dolara svakog meseca za putne troškove svoje dece. Inače, Dajanara nije bila zadovoljna ovom odlukom sudije, pa je tražila da umesto 13.4000 dolara po detetu, latino pevač plaća basnoslovnih 123.426  mesečno. Međutim, njenu žalbu je odbio sudija. S druge strane, Dženifer Lopez i Mark Antoni su postigli dogovor da međusobno ne plaćaju alimentaciju za njihovo dvoje zajedničke dece -  blizance Emu i Maksa.

Čarli Šin

Čarli Šin i Deniz Ričards

Nekada jedan od najplaćenijih glumaca Holivuda pao je na niske grane. Osim što je bankrotirao, Čarli Šin je i ozbiljno bolestan. Tako su se njegove bivše supruge  - Bruk Mjuler i Deniz Ričards, s kojima ima po dvoje dece i kojima je mesečno plaćao po 55.000 dolara alimentaciju, sažalile na svog bivšeg. Zbog njegove finansijske situacije obe su pristale da se smanji suma za izdržavanje zajedničke dece na po 25.000 dolara. To znači da, umesto 110.000 dolara, Čarli je u obavezi da mesečno plati više nego duplo manje - 50.000 dolara. Međutim, pitanje je i da li će glumac i  to moći da plaća jer trenutno ne radi, niti iko želi da ga angažuje.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading