Zasenio oca: kako izgleda sin Denzela Vošingtona (foto)

Autor: Maja Gašić

25.10.2016 12:24

Foto:

Foto:Holivudska zvezda Denzel Vošington ima pune 62 godine, što se nikako ne bi reklo budući da se glumac praktično ne menja poslednjih 20 godina.

Često proglašavan najlepšim muškarcem na planeti, Denzel je očigledno ima dobre gene koje je preneo svojoj deci. I to ne samo izgled, već i talenat. Njegov sin Džon Dejvid Vošington (32) polako ali sigurno gradi glumačku karijeru, ali nije to jedino što javnost interesuje kada je Denzelov naslednik u pitanju.

Po  mišljenju ženske populacije, Vošington džunior izgleda čak bolje od oca! Savršeno proporcionalno lice, plus brada koja je poslednjih godina vrlo popularna i mišićava muskulatura, daju Džonu jedan malo grublji izgled u odnosu na oca.

Like father like son...you're welcome ladies #denzelwashington #johndavidwashington #lookatGod

A photo posted by Kirsten (@kirstenlatrice) on Oct 3, 2016 at 8:03am PDT

Džon Dejvid se prvi put pojavio na filmu kada je imao svega osam godina, u ostvarenju Spajka Lija "Malkolm X", a u kojem je takođe igrao njegov otac.

Nakon toga, na koledžu je uspešno igrao ragbi koji mu je obezbedio i stipendiju. Mlađi Vošington je svojevremeno izjavio da je vrlo zadovoljan što se bez ičije pomoći osamostalio.

Uspešnu sportsku karijeru - igrao je 2008. za Nju Orleans sejntse, zamenio je porodičnim biznisom.

Godine 2010. je producirao filmski hit "Book of Eli", u kome takođe igra njegov otac.

Good GAWDDD!! He Chocolate, fine, & educated... YeSss my #MCM #DenzelSon #JohnDavidWashington #DenzelWashingtonSon #HBOBallers

A photo posted by Miss Chi Dee (Darcey) (@misschidee) on Apr 4, 2016 at 6:26pm PDT

Pet godina kasnije ima zapažanu rolu u seriji "Ballers", u kojoj igra pored velikih glumačkih imena poput Dvejna Roka Džonsona i Endija Garsije.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading