Željko Joksimović: Imam divan život sa Jovanom koji me ispunjava

Autor:

31.10.2016 18:14

Foto:

Foto:Jovana (35) i Željko Joksimović (44) deluju kao dobro uigran tandem. Sporazumevaju se lako. Dovoljno je da im se sretnu pogledi kako bi razmenili informaciju ili emociju. Osam godina zajedničkog života nije ih uvelo u rutinu. Naprotiv, na svakom koraku pokazuju koliko se vole.  

Od aprila 2014, kad su dobili sina Kostu, njihov odnos je postao za nijansu intenzivniji, ljubav za mrvicu jača. Osim što im je oplemenio život, Kosta ih je motivisao da brzo shvate kako žele još dece. Dvogodišnjak se brzo izborio za status prve porodične zvezde.

Jovana: Kosta je sjajan. Radoznao, dobar, živahan, voljen, anđeo koji je ispunio svaki dan našeg života ogromnom srećom.

Kako Kosta reaguje kad vidi mamu i tatu na televiziji?

Jovana: Veoma se raduje. Bude mu neobično gde smo to mi, doziva nas, maše kako bi nam skrenuo pažnju. Ipak, rekla bih da najviše reaguje na Željkove pesme. Kada ih čuje, obraduje se, odmah počne da peva i igra.

Jeste li razmazili sina?

Željko: Mislim da nismo. On je dobro dete sa kojim se sve lako dogovorimo.

Spava li ponekad s vama u krevetu?

Željko: Ponekad. On voli svoju teritoriju, svoj krevet, rutinu, i mi to poštujemo. Ali, kad god poželi, ušuška se između nas, i to je pravo uživanje.

Kako ga vaspitavate?

Jovana: Trudimo se da sledimo način na koji smo Željko i ja vaspitavani. Ne mislimo da je dobro da dete nema nikakve granice i da mu je sve dozvoljeno. Ljubav, pažnja, lični primer, zajedničko vreme ispunjeno kvalitetnim aktivnostima i puno strpljenja - to je naš recept.

Jeste li ga vodili u svoja radna okruženja?

Jovana: Bio je čak i gost prošle godine u jutarnjem programu. Željko ga je krišom doveo, to je bilo iznenađenje za mene i zaista su me oduševili. Sada dolazi vrlo retko jer sam ja već u 12 sati kod kuće.

Željko: Kosta je često kod mene u studiju, to ga veoma raduje. Ima svoje mesto, pušta muziku, ponekad kad je zgodno malo udara bubnjeve. Fascinantno mi je što pokazuje veliku ljubav prema muzici.

Kako reaguje kad čuje vaše kompozicije?

Željko: Obraduje se i igra. Sada polako pokušava da otpeva neke refrene što je veoma zabavno.

Da li je Željko pokazivao diskretne znake ljubomore zato što Kosti poklanjate veliku ljubav, vreme i pažnju?

Jovana: Ne, nikada. Bila bih jako razočarana da jeste, čak i u najmanjoj meri.

Razmišljate li o drugom detetu?

Jovana: Voleli bismo da imamo veliku porodicu.

Željko: Želeo bih da dobijem kćerku s Jovanom.

Kako Željko reaguje kad vam se udvaraju?

Jovana: Niko mi se ne udvara. Mislim da žena uvek jasno odaje utisak da li je otvorena makar i za flert. Ispunjena sam potpuno, srećna, ostvarena, voljena, i valjda ljudi to vide pa se ni ne trude da mi se udvaraju.

A kako vi reagujete kada se udvaraju Željku?

Jovana: Burno. Šalim se, to je u njegovom poslu nekako uobičajeno i meni ne smeta. Sve te divne žene u publici Željka vole jer se kroz njegovu muziku povezuju sa njim, preboljevaju svoje patnje, tuguju, i onda kada ga vide, imaju utisak kao da je on svedok svega toga.

Puštate li prvo Jovani nove kompozicije?

Željko: Da, njoj i mojoj kćerki Mini, koja skoro svakodnevno radi u studiju pa stalno učestvuje u procesu njihovog stvaranja. Imam beskrajno poverenje u njihov sud.

Jeste li komponovali neku pesmu za Jovanu?

Željko: Ako pažljivo slušate, onda ćete u svakoj mojoj numeri osetiti ljubav. O tome često razgovaram sa ljudima koji vole moju muziku. Tu ogromnu količinu ljubavi nosim u sebi jer sam ispunjen divnim životom sa Jovanom i verujem da se to kroz moje pesme oseti.

Koje tri osobine najviše cenite kod Jovane?

Željko: Uh, malo je tri. Volim što je vrlo samostalna, a opet je i partner, pametna, staložena, vedra, optimistična, nežna i hrabra, posvećena. I povrh svega što je moja.

Komentari. (0)

Loading