Romantik u kopačkama: Dejvid Bekam ima novu tetovažu, pogledajte koju

Autor:

01.11.2016 20:32

Foto:

Foto:



Dejvid Bekam se na listi najpoželjnijih muškaraca na svetu nalazi već više od decenije. Tom laskavom statusu, osim porodičnog uspešnog,čoveka doprinosi i njegov šmekerski izgled. Tetovaže su njegov znak raspoznavanja, pre tri godine imao ih je 38,  a sada je odlučio da uradi još jednu.

Naime, legendarni fudbaler je na svom Instagram profilu pokazao svoj novi crtež - muškarac i žena u emotivnom zagrljaju. Milioni njegovih obožavalaca su ovo protumačili kao romantičan gest koji je Dejvid poklonio svojoj voljenoj Viktoriji.

Inače, sve Dejvidove tetovaže iza sebe kriju velike priče - one čuvaju njegove velike datume i najveće ljubavi, ali jednu je posvetio i greški koju je napravio tokom braka sa Viktorijom.

Tetovaže koje su mu najvažnije:

"Pretty Lady"

Njegovoj ljubimici, ćerki Harper je posvetio tetovažu na vratu. Uz njeno ime koje je tetovirao  2011. godine dodao je i "Pretty Lady".

Tetovaža "99" služi mu kao podsećanje na godinu u kojoj je postigao i doživeo puno lepih stvari.

A photo posted by COSAS ECUADOR (@cosasecuador) on Jul 23, 2015 at 11:02am PDT

"1975" (godina rođenja)

Prva tetovaža je upravo godina njegovog rođenja, a odmah do nje stoje kineske poslovice i citati iz Biblije. Za ljubav svoje svoje supruge na desnoj šaci  istetovirao je naziv pesme Džej Zija "Dream Big, Be Unrealistic".

Viktorija

Ljubavi svoj života je posvetio brojne tetovaže, ali i jednu na levoj podlaktici sa unutrašnje strane gde se nalazi njeno ime.

- Sve one su posvećene važnim ljudima u mom životu, mojoj ženi i sinovima, koje želim da imam uvek pored sebe. Kada me pogledate, vidite tetovaže. Vidite ono što osećam prema Viktoriji i dečacima. Oni su deo mene, bio je iskren Dejvid.

Komentari. (0)

Loading