Nikolija Jovanović: Relja se muški držao na porođaju

Autor:

13.11.2016 11:31

Foto:

Foto:Pevačica Nikolija Jovanović (27) nedavno je na svet donela devojčicu Reu, koju smatra vruhuncem ljubavi sa umetnikom Reljom Popovićem (27). Premda nema ništa protiv tradicionalnih vrednosti, zadovoljna je njenim i Reljinim trenutnim odnosom i za sada nema potrebu da ga dopunjuju veridbom i venčanjem. Kćerka poznate pevačice Vesne Zmijanac otkriva kako se osećala kada je prvi put ugledala svoju bebu:

- To se ne može opisati ni prepričati. U tom trenutku sam shvatila da se svi moji prioriteti menjanju. Do poslednjeg dana trudnoće sam govorila: “Izvedite me malo napolje, devet meseci sam sedela”. Međutim, kada sam uzela kćerku u naručje, sve to je zaboravljeno - kaže pevačica.

Nikolija je insistirala da se porodi prirodnim putem, i odmah je počela da doji svoju devojčicu.

- Tražila sam da mi je prinesu na grudi čim se završio porođaj. Iako ona još uvek nije mogla da izvuče dovoljno mleka, uspela sam da je podojim. Tek nakon toga sam dozvolila da je okupaju.

Na dan porođaja najveću podršku pružio joj je partner Relja, koji se nije odvajao nje.

- Vrlo sam mu zahvalna na tome. Možda nije prirodno da muškarac bude prisutan u porođajnoj sali, ali on se odlično poneo i silno mi olakšao. Ponosna sam na to što je sve vreme bio uz mene. Njemu je, sa druge strane, to bilo nezaboravno iskustvo. Zanimljivo, u toj euforiji nisam uspela da vidim da li je pustio suzu, rekla bih da se muški držao - priča Nikolija, koja je bolnicu napustila tri dana nakon što se porodila.

Iako je mirna beba, Rea svoje mlade roditelje neretko probudi u gluvo doba noći.

- Relja je u tim situacijama mnogo opušteniji od mene. Smiren je, dok ja umem da se uspaničim - objašnjava pevačica.

Baka Vesna Zmijanac tvrdi da beba liči na njenog bivšeg supruga Vladu Jovanovića, Nikolijinog oca.

- Rea je kombinacija mene i Relje, ali, naravno, liči na sebe. Volim da se našalim i kažem da je ona mali Relja. Što se tiče imena, zajedno smo ga izabrali, po helenskoj boginji. Ima jaku simboliku. Čak i u rimskoj mitologiji postoji vučica Rea, koja je odgajala Romula i Rema. Sve na slovo r. A tu je još i Relja! - objašnjava Nikolija.

Kao veliki fan tetovaža, koje ima gotovo po celom telu, pevačica planira da jednu posveti svojoj devojčici.

- Još nisam odlučila kako bi tačno izgledala ta tetovaža, ali Rea će definitivno dobiti svoje mesto na mom telu, svoj crtež.

ULOGA BAKE Relja i Nikolija nemaju ništa protiv zvanične bračne zajednice, ali ne vole da prave planove unapred.

- Mi nismo čak ni vereni - otkriva Nikolija. - Jednom prilikom sam ugledala u radnji prsten koji mi se dopao, i kupila ga. Kako ranije nisam nosila nakit, imala sam utisak da sa njim izgledam kao božićna jelka. Iako sam ga stavila na srednji prst, neko je to procenio kao veridbu. Ne volim da demantujem stvari, pa ni tada nisam ništa rekla. A mala Rea je kruna našeg odnosa, koji je toliko skladan da poodavno liči na brak. Što se mene tiče, samo neka ide ovim putem, neka zauvek ostane ovako, i meni ništa više ne treba. Relja razmišlja kao i ja, nismo dosad osetili potrebu da ozvaničimo našu vezu. Sa vrhuncem zvanim Rea sve je kod nas toliko savršeno da ne vidim potrebu da se tu bilo šta dodatno “ojača”. Mada, ipak moram da se ogradim, možda se jednog dana “probudimo” i rešimo da se venčamo.

Reljini prabaka i pradeka, koji su nedavno proslavili 68 godina braka, posebno su se obradovali šestom praunučetu. Oni su tu da mladim roditeljima pomognu svojom ljubavlju.

- Tamo gde je potrebna snaga, tu smo Relja i ja da oblećemo oko nje. Pored toga što smo roditelji, imamo odgovornost i oko posla kojim se oboje bavimo. Mladi smo, radimo, grizemo, i nekad se desi da pogubimo nerve. O bebi brine i moja mama, ali drugačije. Uloga bake je da uživa, i mislim da to i čini - kaže Nikolija Jovanović.

Komentari. (0)

Loading