Zvanično je! Kraljica dala blagoslov princu Hariju i Megan Markl

Autor:

14.11.2016 15:15

Foto:

Foto:



Veza princa Harija i kanadske glumice Megan Markl postaje sve ozbiljnija, nema sumnje.

Osim što je Kensington palata stala iza para i izdala zvanično obaveštenje u kojem se apeluje na medije da ostave na miru devojku princa Harija - Megan, stigle su i nove vesti.

Naime, prema pisanju portala "Headlines & Global News" kraljica Elizabeta Druga je lično dala blagoslov svom unuku i njegovoj budućoj verenici!

Kako portal navodi, kraljici ne samo da se dopada Harijeva izabranica već je odobrila njegovu nameru da se veri sa Megan. Nakon brojnih tragičnih ljubavi kroz koje je njena porodica prošla, kraljica smatra da nema pravo da stopira bilo čiju sreću, a pogotovo ne njenog omiljenog unuka.

U kraljevskoj porodici je do sada bilo dosta nesrećnih ljubavi, a kraljica izgleda želi da okonča ovo "prokletstvo".

Sve je započelo kraljem Edvardom VIII koji se 1963. odrekao prestola zbog ljubavi prema američkoj raspuštenici.

Potom, princeza Margaret je želela da se uda za Pitera Tauzenda, koji je takođe bio razveden. Ali, kraljica nije dozvolila ovaj brak, što je dovelo do potpunog otuđenja između Meri i Elizabete.

Svi znaju da se princ Čarls oženio Dajanom samo zato što mu kraljica nije dozvolila da se venča svojom mladalačkom ljubavlju - Kamilom. Tek kada se razveo od Dajane, Čarls je pronašao sreću u ljubavi, a kraljica mu nikad nije oprostila što je narušio ugled porodice.

Izgleda da su se vremena promenila i kraljica je konačno prinuđena da prihvati da se njeni potomci neće isključivo venčavati osobama plemenitog roda. Po svemu sudeći, Megan je učinila čudo.

Još jedna stvar kojom je glumica osvojila njeno kraljevsko visočanstvo jeste humanitarni rad. A kruže i glasine da se Megan kraljici dopada čak više i od Kejt, koja po njenom mišljenju ne ispunjava u potpunosti svoje dužnosti kao princeza.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading