Samo je jedna: Mama Glorija bira devojke neodoljivog Bredlija Kupera

Autor:

15.11.2016 16:40

Foto:

Foto:



Da za veliki broj majki ni jedna žena na svetu nije savršena za njihovog sina je dobro poznata.

Izuzetak nije ni majka Bredlija Kupera, s tim što je njena vezanost za sina malo je reći preterana, što su na svojoj koži osetile brojne bivše devojke slavnog zavodnika.

"Krivicu" snosi i druga strana, jer Bredli kao da ima 4 a ne 41 godinu, pa, tvrde upućeni zove mamu po nekoliko puta dnevno.

Verovali ili ne mama Glorija Kampano i sin Bredli žive zajedno od 2011. godine, otkad je preminuo njihov voljeni suprug i tata.

Kako je otkrio sam Bredli u intervjuu za "Details":

- Ona je kul žena i super je družiti s njom. Moja porodica je jako bliska, a očeva smrt bila je veliki šok za sve nas i zato smo svi imali potrebu da budemo zajedno. Ona ne živi u gostinjskoj kući ili tako nešto, ona živi u sobi do.

Gospođa mama je i česta pratnja na crvenim tepisima, bez obzira na devojke, čime se jasno stavlja do znanja ko je najvažnija žena.

Osim toga, ona mu je i poslovna savetnica, tako da za brojne uloge zgodnog glumca možemo da zahvalimo upravo mami.

Ipak, najzanimljiviji deo ove priče, odnosi se na njegov odnos s devojkama.

Podsetimo, Bradley iza sebe ima jedan propali brak s Dženifer Espozito, s kojom je bio dve godine u vezi, dok je u braku izdržao manje od godinu.

- To nije bilo to. Zanimljivo je kako se stvari samo dogode - kasnije je Bredli komentarisao razvod.

Dve godine je Bredli bio u vezi sa Rene Zelveger, zatim godinu dana sa glumicom Zoe Saldanom i na kraju još dve godine sa mankekom Suki Voterhaus.

Njima treba pridodati i avanture sa Dženifer Lorens, Dženifer Aniston, Olivijom Vajld Kameron Dijaz, SKarlet Johnason.

Mora se reći impresivan spisak lepotica, od kojih gotovo sve nius bile dovoljno dobre po merilima mame Glorije.

Prvo je to prekipelo slavnoj Rene Zelveger, koja ga je ostavila nekoliko meseci nakon što se vratio u porodični dom.

Lošije je prošla glumica Zoe Saldana, koju navodno Glorija nije mogla da smisli pa je pošto su posle prekida razmišljali o pomirenju, mama rekla sinu da ona nije prava osoba za njega.

Bredli je naravno poslušao svoju mamu.

Nekoliko meseci kasnije, Zoe se udala za drugog, a Bredli je započeo romansu sa 17 godina mlađom manekenkom Suki Voterhaus, koja je trajala nešto više od dve godine.

Kao razlozi prekida navodili su se to što Suki navodno nije bila podrška za njegov posao, ali i činjenica da je manekenka želela da se uda, dok Bredliju i mami to nije bilo na pameti.

Ipak, od kada je u njegov život ušla manekenka Irina Šajk, dečuje kao da s Bredli malo skrasio, a i da mama daje signale da joj Irina nije toliko strašna.

Nakon početnih šuškanja kako je Irina u lošem odnosu s mamom, kojoj je navodno i objasnila da se ne meša u njihov odnos, njih dve su primera radi viđene zajedno u šopingu i delovale srećno i blisko.

Podsetimo, Irina je navodno imala problema s mamom bivšeg dečka Kristijana Ronalda, koji je poput glumca izuzetno vezan za svoju majkom.

A hoće li Irina ipak ostati u porodici ili kao i ostale, pasti u zaborav, ostaje da se vidi...

Mada, jedna je Irina.

Komentari. (0)

Loading