Sloboda i Vojin: Mi smo samo poznati, ali ne i popularni

Autor:

17.11.2016 11:08

Foto:

Foto:Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj sceni, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, u braku su od 2008. godine i imaju bliznakinje Veru i Milu.  

Ljubavi koje traju i odolevaju izazovima, izuzetno su retke danas, a njihovu formulu za srećan brak otkrili su u razgovoru za magazin Gloria.

I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali i to je lako izvodljivo uz razumevanje supružnika - ispričala je Sloboda.

Nažalost, živimo u vreme poremećenih prioriteta, roditelji zbog trke za novcem i poslom imaju sve manje vremena za decu, a glumački par Ćetković-Mićalović ističe da je najvažnije kućno vaspitanje.

- Sve se u poslednjih dvadeset godina urušavalo, sada smo dohvatili mulj. Zato se i bojim, nije lako vaspitavati decu na današnje vreme. Zato je važno to kućno vaspitanje - rekla je glumica za Blic.

A ko je od njih dvoje popustiljiviji prema ćerkicama, Sloboda kaže:

- Popustljivija sam od Vojina, iako ponekada i podviknem. On nikada ne viče, ali je za njih dve veći autoritet. Meni bude žao, pa sve padne u vodu. Valjda majka takva mora da bude.

Glumica kaže da njihove devojčice nisu svesne popularnosti svojih roditelja, ali i da ta popularnost na ovim prostorima ne može da se meri sa onom u svetskim okvirima.

- Male su one još, ali znaju, vide one, osećaju... Međutim, mi živimo u Srbiji nije to tako kao da smo u Holivudu. Kada se pomerite i budete sa velikim zvezdama, vidite da smo mi smešni u odnosu na njih i njhovu popularnost. Nisam skromna, to je istina. Mi smo samo poznati, ali ne i popularni na taj holivudski način - ispričala je Sloboda u razgovoru za Blic i dodala da se ćerkama ponekad dopadne kad je vide na televiziji a nekad ne.

- Nekada im se dopadne kako igram, a nekada im je dosadno i ne sviđa im se. Imaju šest i po godina, znaju one sve!

Lepa glumica je i dodala da joj više prijaju ženski komplimenti, jer su žene obično čkrte na njima.

- Ženski su komentari uvek škrti, pa volim da dobijem ženske, ali lepo je i kada dobiješ komplimente od muškaraca. Što se tiče izgleda, to nije u mojim rukama, to mi je dato. Volim da dobijam komplimente u vezi s mojim radom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading