11 stvari koje niste znali o Viktoriji Bekam

Autor:

17.11.2016 18:51

Foto:

Foto:



Viktorija Bekam je sigurno jedna od poznatijih osoba na planeti.

O njoj suprugu Dejvidu i deca se mnogo piše i snima ali ipak postoje neke stvari koje su ostale sakrivene i koje ne znaju mnogi.

1 - Njeni roditelji još uvek žive zajedno. Da je posvećenost porodici "pokupila" iz kuće svedoči i skladan primer njenih roditelja. Viktorija tvrdi da su i dalje u velikoj ljubavi.

2 - Viktorijini baba i deda gaje egzotične životinje. Poput pingvina i majmuna i još nekih...

3 - Viktorija se ponekad stidela bogatstva svoje familije. Kada je tata vozio u školu svojim Rols rojsom Viktorija je tražila da je sotavi par ulica dalje od škole kako je ostala deca ne bi videla.

4 - Prvi ljubavni sastanak je imala u Mekdonaldsu. Ne zna o kom se momku radi, ali izvesno je da danas nećete videti Viktoriju u ovom lancu brze (i nezdrave) hrane.

5 - Da nije dizajnerka bila bi učiteljica plesa. U jednom intervjuu otkrila je da bi u slučaju neuspeha kao članica Spajs girls ili kao dizajnerka, pokušala da radi kao učiteljica plesa.


6 - Zaprošena je u hotelu. Njih dvoje su se nalazi u jednom hotelu kada je Dejvid kleknuo i zaprosio je. Zanimljivo da je Dejvid pre Viktorije prvo pitao oca za ruku.

7 - Nastupala je dok je bila trudna sa Bruklinom. I to je morala da čini jer je bila vezana ugovorom. U suprpotnom bila bi sudski gonjena. Ovo je pokušao da osujeti i suprg Dejvid ali neuspešno.

8 - Ona priča sa odećom. I to je istina. Viktorija je priznala kako voli da priča sa odećom koju šije, pogotovo kada neka osoba prolazi pored

9 - Uvek je uplašena. Iako tako ne deluje Viktorija skoro stalno u strahu. Čak i kad se zabavlja, priznaje kako oseća nalete straha i nervoze.

10 - Želela je da obuče Hilari Klinton. To se ipak nije dogodilo, a da li bi obučena po liniji Viktorije Bekam bolje prošla na izborima nikada nećemo saznati.


11 - Njena deca nikad nisu gledala film "Spice world". Da li zbog toga što se stidi filma ili što deca po pravilu žele da budu drugačiji od roditelja tek njena deca nisu odgledala igrani film svoje majke.

Komentari. (0)

Loading