Predrag Vasić: Šta se desilo sa malim Stanojem iz Montevidea

Autor:

18.11.2016 11:31

Foto:

Foto:



Predrag Vasić se sa samo 11 godina proslavio ulogom u filmu "Montevideo, bog te video", a sada je na dobrom putu da postane pravi glumac.

Donosio je sreću našoj reprezentaciji u Urugvaju, a sada mali Stanoje, ili veliki Predrag Vasić, radi na tome da ga sreća i dalje prati. Završio je prvo srednju umetničku, a ove godine je upisao i prvu godinu jedne privatne glumačke akademije. Neprestano snima i glumi u pozorištu, i ne namerava da stane.

- "Montevideo" sam snimao pet godina, od svog šestog razreda osnovne. Sada sam na putu da ostvarim svoj san, da postanem glumac. Mislim da mi dobro ide. Volim glumu, uživam dok to radim i svaki ponuđen posao prihvatam i gledam da ga što bolje odradim - izjavio je Predrag za Blic, i tvrdi da mu ne smeta to što ga još prati to da je mali Stanoje.

- Montevideo je već stekao status kultnog filma, i prikazivaće se još dugo dugo, pa će mali Stanoje ostati zapamćen. Ne smeta mi to, naprotiv. Ali, pored njega, trudim se da radim i mnoge druge, nove uloge, pa će sigurno biti i nekih novih stvari po kojima će me ljudi pamtiti - kaže Predrag, i dodaje:

- Pun sam entuzijazma, i znam da će biti posla za mene. A i ako ne bude, radiću nešto sam. Gluma je moj život, definitivno. Da nema toga, bio bih košarkaš, fudbaler ili reper. Trenirao sam basket i bio sam baš dobar. Kao Ajverson ili Majk Bibi, tako sam brz, sitan, pa mogu uvek da se provučem, da proševam kroz noge.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading