Leka nema sreće sa mlađim ženama: Živeo sam u utopiji o večnoj ljubavi

Autor:

24.11.2016 14:31

Foto:

Foto:



Vest da se glumac Branislav Lečić i TV lice Nina Radulović nakon osam godina braka razvode, pokrenula je lavinu glasina o "pravim uzrocima". Iako je par izdao zvanično obaveštenje u kojem navode da je "njihov razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nisu podjednako snašli", mnogi se pitaju šta je prava istina.

Celo obaveštenje možete pročitati u tekstu Nakon osam godina braka razvode se Nina i Branislav Lečić

I mada je par zamolio da se poštuje njihova privatnost, a ponajviše zbog njihovog sina Lava, javnost ipak i dalje kopka šta je doprinelo tome da Nina i Leka donesu ovakvu odluku.

Leka najzad pristao...??? #vacation #greece #sea #vitaminsea?

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on Jul 8, 2016 at 11:22pm PDT

Istina je da je njihova veza od samog početka bila interesantna javnosti, a ponajviše zbog velike razlike u godinama. Naime, glumac je od voditeljke stariji punu 31 godinu. A to nije prvi put da je Leka izabrao daleko mlađu partnerku. I njegova prva supruga, Ivana Vujadinović, bila je mlađa od harizmatičnog glumca značajnih osamnaest godina. Leka se od Ivane, sa kojom ima dvoje dece - sina Ivana i ćerku Anu, razveo 2007, nakon punih trinaest godina braka a razlog je bila preljuba. Ne Lekina, već Ivanina.

O tom teškom periodu, okončanju jedne ljubavi na takav način, glumac je svojevremno govorio za Gloriju.

 - Trebalo je imati srca i podneti tu dramu. Bilo mi je strašno bolno da gledam sve to. Dugo sam razmišljao gde sam pogrešio, a onda, naposletku, shvatio da je svaka analiza slepa ulica. Ljubav i brak sam shvatao kao savez dve polovine koje daju jedno celo. Pomagao sam Ivani da završi fakultet, motivisao je da položi pravosudni ispit, kuražio je da započne advokatsku karijeru. Možda sam je sve vreme idealizovao, činio boljom nego što jeste. Ko to zna? Rana je bila duboka. Mnogo. Teškom mukom sam je zacelio. Krasta je otpala, ali je ožiljak ostao. Uprkos tome što znam da je sve gotovo, ne mogu reći da je ne volim. Ljubav ne može da se ubije. Nisam emotivni kalkulant i trgovac sentimentima, osoba koja voli samo onog ko njemu poklanja ljubav. Živeo sam u utopiji o večnoj ljubavi.

Da glumac nema sreće sa mlađim ženama, ispostavilo se i sada. Iako kruže glasine da je preljuba i ovog puta razlog razvoda, ponašanje bivših supružnika ne daje materijala da se u te glasine poveruje. Sudeći po onom što postavljaju na društvenim mrežama, može se reći da su u prijateljskim odnosima i da podržavaju jedno drugo i poslovno i privatno.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading