Odgovorila zlobnicima: Ketrin Zita-Džons objavila fotke od kojih zastaje dah

Autor:

24.11.2016 16:41

Foto:

Foto:



Stara poslovica kaže "Nemojte se ljutiti, vratite istom merom"! A upravo to je uradila i holivudska glumica Ketrin Zita-Džons (47).

Naime, lepa Ketrin nije bila zadovoljna kada su je nedavno paparaci uslikali u bikiniju. Fotke je nisu prikazivale u najboljem svetlu, smatrala je glumica, te je odlučila da im pokaže kako njena "pozadina" zaista izgleda.

-Iznervirana na paparace koji su slikali moju zadnjicu, rešila sam da podelim ove fotke moje "pozadine" koje je uslikao moj suprug. On uvek ima bolji pogled na istu - napisala je Ketrin u komentaru uz fotografije koje su zapalile internet.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing ?.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Nov 23, 2016 at 2:27pm PST

Supruga Majkla Daglasa (72) je pokazala fantastičnu figuru, iako je duboko zašla u petu deceniju života.

Ona i Majkl su u braku od 2000. godine, a imaju dvoje dece - Dilana Majkla (16) i Sajrus Zitu (13). Par je tokom 16 godina koliko su u braku, prošao kroz brojne poteškoće, depresiju s kojom se Ketrin borila, a potom i Majklov kancer.

Danas kažu da je njihova veza snažnija nego ikada, a ove fantastične fotke su napravili tokom odmora u Meksiku.

Majkl i ketrin Zita su nedavno proslavilu godišnjicu braka, a ovu informaciju je glumac podelio sa svojim obožavaocima na Fejsbuk profilu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading