Mrlja iz prošlosti koju kraljica ne može da oprosti Harijevoj devojci

Autor:

24.11.2016 19:06

Foto:

Foto:



Britanska kraljica Elizabeta Druga svakako nije oduševljena pričama koje ovih dana čita o svom unuku princu Hariju (32), petom u redu za njenog naslednika. Pogotovo joj se neće svideti ako je istina da se princ sprema da joj predstavi svoju buduću suprugu, što je već učinio upoznajući kanadsku glumicu Megan Markl (35) sa svojim ocem, princom Čarlsom. Na Elizabetinu sreću, ima naznaka da je ipak reč o Harijevoj avanturi, jednoj od mnogih kakvih je dosad bilo.

Mladi princ, koji se smatra najpoželjnijim svetskim neženjom u ovom trenutku, ostao je upamćen po požudnim pogledima koje je upućivao Pipi Midlton i njenoj čuvenoj beloj haljini koja je pratila liniju tela na venčanju Harijevog brata Vilijama i Pipine sestre Kejt. Mnogi su tada pomislili da je na pomolu nova romansa, ali sve se završilo na pogledima. Sada je, izgleda, Hari otišao i mnogo dalje u vezi sa Megan Markl.

Upoznali su se u maju ove godine na humanitarnoj večeri, na kojoj je na prinčevo insistiranje Megan dala svoj broj telefona, a ovaj ju je ubrzo zasuo gomilom poruka. Ona je u to vreme bila u vezi sa kanadskim kuvarem Korijem Vitlom, ali poziv princa, pogotovo ako se zove Hari - ne odbija se. Doputovala je u junu u London, izašla sa Harijem (i sa popriličnom grupom njegovih prijatelja) u klub “SoHo”, a sledećih nedelja nekako slučajno, ili ne baš tako, i ona i on boravili su na istim mestima: u Africi, Americi i Evropi. On je počeo da nosi na desnoj ruci narukvicu od crnih, belih i plavih perlica. Ona - istu takvu, ali na levoj. Princ je mogao već tada da promeni svoj ljubavni status na fejsbuku, mada to nije do danas učinio.

Možda je razlog upravo u Harijevoj prirodi, a ona je poprilično neobuzdana. Pa je tako do medija stigla priča kako je svoju devojku Megan - prevario sa manekenkom Sarom En Maklin! Navodno je i njoj slao telefonske poruke sve dok mu ova nije odgovorila i došla na “dejt”.

- Sara vodi uredan život, ne konzumira alkohol i to je momenat gde se ona i Hari uopšte ne razumeju - rekao je novinarima blizak prijatelj manekenke.

Nije jasno da li to znači da se Hari i Megan opijaju, što se takođe uopšte ne bi dopalo kraljici, ali i neke druge stvari sa kanadskom glumicom ne idu joj naruku. Pre svega činjenica da ima jedan brak iza sebe. Od 2011. do 2014. bila je udata za filmskog agenta Trevora Engelsona. Uz to, snimila je i nekoliko prilično slobodnih scena u seriji “Suits”, gde tumači lik Rejčel Zejn. “Otežavajuća” okolnost je što je pohađala katoličku školu za devojčice, na šta se u protestantskoj Engleskoj ne gleda sa blagonaklonošću.

A photo posted by Glamurama (@glamurama) on Nov 8, 2016 at 4:01am PST


Ni porodična situacija nije nešto čime bi se Megan Markl mogla podičiti. Baš u danima kad ju je Hari varao sa Sarom, njen otac Tomas, filmski snimatelj poreklom sa Kavkaza, proglasio je bankrot i otišao u Meksiko ne ostavivši nikome ni adresu, niti broj telefona. Nekoliko godina ranije i Meganina majka Dorija, Afroamerikanka koja je radila kao instruktorka joge, takođe je bankrotirala zbog dugovanja na kreditnim karticama.

- Kraljevska porodica biće zaprepašćena onim što je učinila. Istina će uništiti njen odnos s princem Harijem, sigurno više neće biti s njom jer je to loše za njegov imidž - rekla je novinarima Samanta Grant (51), polusestra Megan Markl.

Posle nesreće koju je imala, Samanta je u kolicima, ali njenoj polusestri ne pada na pamet da je obiđe, a kamoli da joj nešto pomogne. Samanta je otkrila i da je Megan oduvek želela da bude slavna, po mogućstvu princeza, i da je kao mala gledala filmove o britanskoj kraljevskoj porodici, a da je princa Harija posebno imala na oku godinama.

Marketinški momenat

Princ Hari je imao prilično buran ljubavni život. Na svoj 21. rođendan predstavio je javnosti tadašnju devojku Čelsi Dejvi, kćerku južnoafričkog biznismena rođenu u Zimbabveu. Čelsi je godinama bila uz njega, verno ga čekala da završi školovanje, potom i služenje vojske, da bi par 2009. objavio da je veza pukla.

U maju 2012. Hari je upoznao Kresidu Bonas, unuku Edvarda Kruzona, šestog erla od Haua. Zaljubio se u nju, viđani su u raznim prilikama sve do 2014, kad su raskinuli. Naravno, ove dve devojke nisu jedine koje su povezivane sa princem, ali su te veze potvrđene.

Ako njegova romansa sa Megan Markl i ne bude dugog veka, njoj će svakako koristiti što se biznisa tiče. Kanadska glumica ima svoju veb-stranicu “The Tig”, posvećenu putovanjima, modi, lepoti i stilu života, a najavljuje da će se uskoro pojaviti i njena modna kolekcija. Liniju ženske odeće kreirala je za kanadski brend “Reitmans”, a šta može više koristiti prodaji nego podatak da je kreatorka prinčeva devojka. Ili čak buduća verenica, kako tvrde u Londonu.

Komentari. (0)

Loading