Opčinio je Sofiju Vergaru, a ovo niste znali o njemu

Autor:

24.11.2016 20:35

Foto:

Foto:



Da je Sofija Vergara jedna od najlepših žena na svetu znamo svi. Njena modna izdanja se prepričavaju danima, o njenim ulogama se govori, a humor zanosne lepotice je odavno razoružao planetu. Ipak, pored svega što poseduje ima još nešto što žele gotovo sve žene - Džoa Manganijela.

Da suprug može da joj parira u lepoti priznala je i sama glumica koja je otkrila da nije želela da se upusti u vezu sa njim jer je smatrala da je suviše lep, a mučila je i razlika u godinama. Naime, Sofija ima 44. godina, a Džo je pet godina mlađi.

– Nisam htela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: “Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom” – iskreno je priznala glumica.

Uz glumca uvek ide epitet lepi, zbog neosporne lepote i muževnosti kojima odiše, ali on i te kako vodi računa o svom izgledu. Iako je majka priroda bila darežljiva prema njemu, pa je visok čak 196 cm, njegova izvajano telo je rezultat svakodvevnih vežbi u teretani.

Oni koji ga poznaju tvrde da je pravi muškarac, te da mu uloge u kojima je glumio šmekere i zavodnike,  nisu predstavljale nikakav problem.

Omiljen je među prijateljima zbog harizme i humora, a provod sa društvom mu je na listi prioriteta.

Očekivano, bio je kapiten fudbalskog tima u školi, a  da je oduvek bio zavodnik dokazao je kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju staru 20 godina.

Ono što je manje poznato da osim atraktivne spoljašnosti Džo ima nešto i u glavi. Naime, kada je bio dete učestvovao je na prestižnom šahovskom truniru i osvojio čak treće mesto.

Rođen je 28. decembra 1976. godine i jako poštuje porodicu i neguje moralne vrednosti. Da je istrajan i tvrdoglav dokazao je kada je čak četiri godine čekao da Sofija Vergara postane slobodna žena, pa da počne da joj se udvara. Čim je ugledao kolumbijsku lepoticu, znao je da je ona prava  žena za njega, ali ona je tada bila verena sa Nikolasom Loebom. Džo je pokazao da se strpljenje isplati kada je 2014. godine odveo Sofiju pred oltar. Oni važe za jedan od najlepših parova na svetu!

Komentari. (0)

Loading