Krije plemićko poreklo: Na koga vam liči mlada umetnica?

Autor:

25.11.2016 15:23

Foto:

Foto:



Ova mlada dama našoj javnosti nije poznata, ali u Engleskoj je svojevrsna zvezda. Bo Brus (31), kako je njeno umetničko ime, proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "The Voice" pre dve godine, a koje je završila kao drugoplasirana.

Njen specifičan vokal i interesantna spoljašnjost odmah su zaintrigirali javnost, ali ono što su mediji otkrili o pevačicinoj prošlosti, u najmanju ruku ih je zapanjilo. Ispostavilo se da je pravo ime Bo Brus zapravo lejdi Ketrin En Brudenel-Brus, odnosno da je u bliskom krvsnom srodstvu sa kraljevskom porodicom.

Bo je ovu činjenicu dugo pokušavala da sakrije od javnosti, prvenstveno što nije želela da se proslavi zahvaljujući plemićkom poreklu, a i zbog toga što se u neku ruku odrekla svoje porodice.

She's a ? @kittengraysonflowers ❤️???

A photo posted by Bo Bruce Equador (@bobruce) on May 28, 2016 at 5:14am PDT

Naime, roditelji mlade pevačice su Dejvid Brudenel-Brus, erl od Kardigana i Rozamund Vinkli koja nije bila plemićke krvi. Takođe, lejdi Ketrin je i unuka Majkla Brudenel-Brusa, osmog markiza od Ejlzberija. Ima starijeg brata Tomasa, koji je vikont od Severnaka. Odrasla je na imanju od 18.200 kilometara kvadratnih u Viltširu. Detinjstvo je provela igrajući se ostalom decom plave krvi, a čak je i išla u školu s Kejt i Pipom Midlton.

Hair throwbacks stern pose

A photo posted by Bo Bruce Equador (@bobruce) on Feb 4, 2016 at 8:46am PST

Međutim, kada je njen otac napustio majku, lejdi Ketrin je prekinula odnose sa erlom i celom plemićkom porodicom  i postala je Bo. Ubrzo joj je i majka preminula od kancera pankreasa, a to je samo učvrstilo u nameri da pokida sve veze sa ocem i njegovom familijom.

Talentovana pevačica je svako pojavljivanje u javnosti koristila da naglasi da nije u dobrim odnosima sa ocem i da ne održava kontakte sa ostatkom familije plave krvi.

 

Međutim, otkako su je "otkrili", britanski mediji su počeli da se povezuju sa čuvenom princezom Dajanom, zbog neverovatne fizičke sličnosti. Istina je, pak, da lejdi Ketrin i najomiljenija britanska princeza ne dele isto porodično stablo.

Ubeđeni da ipak postoji neka veza, mediji su na sve načine pokušavali da pronađu nešto što bi objasnilo ovoliku sličnost. Za sada su njihovi pokušaji bezuspešni. Jedino što su uspeli da otkriju jeste da imaju sličan horoskop.

Bo se nedavno udala za muzičara iz popularnog dua "Zero 7", Henrija Binsa, sa kojim već ima dete. Njen otac nije bio pozvan na svadbu.

BFF #kissinginthewoods ? #mamasweddingdress #revamp designed by me and #wendybenstead - hub in #YSL ? #savernake

A photo posted by Bo Bruce Equador (@bobruce) on Nov 23, 2016 at 1:19am PST

Maja Gašić

Autor