Zašto princ Vilijam obožava taštu?

Autor:

26.11.2016 22:12

Foto:

Foto:Nije čest slučaj da zetovi vole tašte, kao ni obrnuto, ali ponekad se nađu izuzeci koji nam vrate veru da je i takva ljubav moguća. Jedan od takvih izuzetaka su princ Vilijam i Kerol Midlton.

Naime, majka Kejt i Pipe Midlton - Kerol (61) uživa puno poverenje svog zeta. Kada su Kejt i Vilijam bili na putu u Indiji, njihova deca - princ Džordž i princeza Šarlot boravili su u kući kod bake i deke - Kerol i Majkla Midltona.

Veliko imanje Midltonovih u Baklberiju, zajedno sa jezercetom i predivnom baštom, predstavlja pravi raj za Šarlot i Džordža. Ali to nije jedini razlog što Kejt i Vilijam najradije svoje potomke poveravaju Midlton baki i deki.

Prema pisanju magazina "People", Vilijam gaji posebno poštovanje prema svojoj tašti. Budući da je sa svega 15 godina ostao bez majke, koliko je imao kada je princeza Dajana tragično nastradala, vojvodi od Kembridža nije bilo teško da prihvati Kerol kao drugu majčinsku figuru u svom životu.

Takođe, jedan od razloga što se venčao sa Kejt jeste što potiče iz stabilne familije koja ceni porodične vrednosti.  Činjenica da njegova izabranica ima brata (Džejmsa, 29) i sestru, u prinčevim očima je bio samo plus.

O tome koliko je Kerol prihvaćena u kraljevskoj porodici govori i podatak da uvek ima dozvolu da se vozi na prednjem sedištu rendž-rovera kraljice Elizabete.

U domu Midltonovih u Baklberiju je odraslo troje dece, a danas ga Kejt i njena porodica - Vilijam i deca, smatraju drugim domom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading