Neprevaziđene: Najlepše venčanice svih vremena

Autor:

28.11.2016 14:06

Foto:

Foto:Sve devojčice od malih nogu sanjaju o danu svog venčanja. Pored toga što čeznu za princom koji će im ulepšati život, maštaju i o venčanici iz bajke u kojoj će izgledati kao princeze.

Prisetimo se nekih od najlepših i najzanimljivijih venčanica o kojima se i dan-danas govori.

Mia Farou

Čuvena američka glumica oduvek je negovala poseban stil a ostaće upamćena i po tome što se udala za Frenka Sinatru u jednostavnoj beloj haljini i blejzeru.

Elizabet Tejlor

Venčanica holivudske dive decenijama je služila kao inspiracija mnogim nevestama. Prodata je na aukciji pre dve godine za 190.000 dolara.

Princeza Kejt Midlton

Neprevaziđenu venčanicu u kojoj se udala Kejt Midlton 2011. godine izradila je Sara Barton ispred modne kuće Aleksander Mekvin.

Kejt Holms

Poznati holivudski glumački par venčao se pre tačno deset godina.  Ceremonija je bila skromna,  ali Kejt je prosto blistala  u  Armani elegantnoj venčanici sa spuštenim ramenima i dugačkim tilom.

Danska princeza Meri

Princeza Meri od Danske  važi za najlepšu pripadnicu plemstva u Evropi. Zahvaljujući istančanom modnom ukusu i ženstvenim crtama lica, Meri je zasenila lepotice plave krvi,a na svom venčanju izgledala je jednostavno božanstveno.

Španska kraljica Leticija

Ona je nosila venčanicu kreatora Manuela Pertegaza. Raskošna haljina sa neobičnim dekolteom, osvojila je modne kritičare širom sveta.

Anđelina Džoli

Holivudska glumica udala se u predivnoj, ručno rađenoj haljini boje slonove kosti. Na šlepu su se nalazuli crteži njene dece.

Komentari. (0)

Loading