Pet stvari koje niste znali o princu Hariju

Autor:

28.11.2016 15:26

Foto:

Foto:Peti naslednik britanskog trona živi pod budnim okom javnosti od dana svog rođenja. Ipak, postoje stvari  koje o njemu znaju samo odabrani.

Princeza Dajana ga je zvala "Moj mali Spenser"

Jedan od najpotresnijih detalja sa sahrane voljene Lejdi Di  bio je mali venac od belih ruža njenog mlađeg sina, na kojem je pisalo samo "Mamici". Njena smrt je ostavila dubok trag na Harija koji se sa bolom nosio sam u tišini, pa do svoje 28. godine nije želeo da priča na temu majčine smrti. Ipak, Dajana je bila jako vezana za mlađeg sina, pa je govorila da je nevaljao baš kao što je  i ona bila kada je bila devojčica. Tepala mu je "Moj mali Spenser".

Pomagao je u organizaciji venčanja princa Vilijama i princeze Kejt Midlton

Iako kraljevska titula to od njega nije zahtevala, Hari se svojski potrudio da venčanje brata protekne u najboljem redu. Poznat po kao ljubitelj žurki i dobrog noćnog provoda, pomogao je da se organuzuje parti koji je bio sastavni deo slavlja kraljevske porodice.  S obzirom na to da jako dobro zna kako je težak mamurluk posle vesele noći, preporučio je da se za sve goste naprave sendviči od slanine.

Osmislio je i  predvodio "Invictus Games"

Princ Hari je osmlislio koncept za paraolimpijski sportski događaj. On je kumovao i simboličnom imenu - "Invictus" , na latinskom znači "Nepokorena"

Ne voli društvenu mrežu Tviter

Iako kraljevska palata koristi ovu popularnu društvenu mrežu za promovisanje rada porodice, Hari je izjavio kako je jednostavno ne podnosi.

Koristio je Fejsbuk, ali pod zanimljivim pseudonimom

Hari nije odoleo čarima Fejsbuka pa se registrovao po imenom "Spike Wells". Iako je stranica, navodno obrisana, na njoj je Hari šerovao uglavnom fotografije simpatičnih životinjica.

Komentari. (0)

Loading