Nataša Bekvalac o Dači: Odstranili smo ono što ne valja

Autor: Maja Gašić

29.11.2016 14:27

Foto:

Foto:Pevačica Nataša Bekvalac (36) nedavno je boravila u Crnoj Gori gde je nastupala na otvaranju jednog kazina, a tu priliku je iskoristila da se i malo opusti sa drugaricama i okuša sreću u kocki.

Javnost uvek interesuju i najmnaji detalji o životu popularne pevačice, pa je tako u kratkom prilogu za emisiju "Premijera" otkrila  i ponešto što do sada nismo znali.

Naime, Nataša kaže da nikako ne voli nadimak koji je već duži niz godina prati - Novosadska Barbika, jer kako kaže: "Barbika nema 36 godina koliko ja imam, a ja svakako nisam lutka koja ćuti".

Pitanje koje i pet godina nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića intrigira javnost, jeste u kakvom odnosu su bivši supružnici koji imaju devetogodišnju ćerkicu Hanu.

– Radim sve ono što mislim da je važno za moje dete i u njenom interesu. Mojoj kćerki je najbitnije da oseti ljubav oba roditelja, i nikad joj zbog nekih svojih rana ne bih uskraćivala vreme s njenim tatom i njegovu ljubav koja joj je neophodna. Ponašam se u skladu s tim jer mi je najvažnija sreća mog deteta, a kada je ona srećna – srećna sam i ja. Ja sam dobra bivša žena - izjavila je nedavno u intervjuu za magazin Gloria poznata pevačica.

O netrpeljivosti između nje i Dače, pevačica je za "Premijeru" rekla da nema ni govora.

- Nikada nisam imala netrpeljivost, pobogu, ja imam ćerku sa njim. Samo smo odstranili ono što nije valjalo i nastavili da gajimo ono što valja.

Nataša je ljubavnu sreću našla u braku sa Ljubomirom Jovanovićem, za koga kaže da će vreme pokazati da li je čovek njenog života. U životu ne postoje pravila, mišljenja je Nataša.

– Nema pravila, neko ljubav bez trzavica doživi u ranim dvadesetim, neko kasnije, a neko nikada. Kada bismo pravila znali, kada bi ona postojala, svi bismo živeli srećno do kraja života - ispričala je za Gloriju.

Kod nas danas ovako?

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 12, 2016 at 4:22am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading