Goca Tržan: Ako ne budem mogla da zatrudnim, potražićemo drugo rešenje

Autor:

03.12.2016 12:38

Foto:

Foto:



Popularna pevačica Goca Tržan iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerkicu Lenu, a od kada je u braku sa Radomirom Novakovićem, ne krije da želi da proširi porodicu.

Pevačica koja nema problem da javno govori o svom privatnom životu, nedavno je u intervjuu za magazin Gloria otkrila da bi volela da ima još jedno dete.

– Mnogi novinari me pritiskaju i za to, kao da sam u najmanju ruku dužna da to ostvarim onda kada njima to odgovara. Naprosto, kada za to dođe trenutak, to će se i desiti.

Goca, koja sama za sebe kaže da je stroga majka, najviše uživa u "ženskim danima " sa svojom ćerkicom, a u "sledećem izvlačenju", volela bi da dobije dečaka.

- Imam brata i znam da nije loše imati i muško dete. Ali, sa aspekta osobe koja se svega nagledala u životu i bila na raznim humanitarnim akcijama, samo neka je živo i zdravo - ispričala je za Gloriju.

Goca i Raša su u braku godinu dana, a njhovu ljubavnu priču bi na najlepši način zaokružila jedna beba.

- Najviše bih volela sa ostanem u drugom stanju jer je to nešto nezamenjivo. Osećaj da nosiš dete u svom stomaku i da se ono pomera, da ga čekaš devet meseci da se brineš o njemu, to je nezamenjivo - ispričala je Goca u kratkom razgovoru za za Blicovu emisiju "Scena".

Pevačica ima 42 godine i ne krije da je zašla u doba kada je moguće da trudnoća neće ići lako. Tako je nagovestila da ona i njen suprug razmatraju i druge opcije.

-  Raša i ja smo razgovarali o tome. U slučaju da se nešto izjalovi i ne uspemo da to obavimo do nekih godina, naći ćemo neku finu mladu ženu koja će da rodi... Prosto imam neke godine koje su takve kakve jesu,  i ako budem imala baš puno problema, a stalo mi je da imam još jedno dete... - iskreno je ispričala pevačica, a potom i dodala - Znate kako se kaže - nisu roditelji oni koji dete donesu na svet, već oni koji ga odgaje i poklone mu pažnju i ljubav i izvedu ga na pravi put.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading