Adrijana proglašena najomiljenijim Anđelom: Zašto svi vole bivšu srpsku snajku?

Autor: Maja Gašić

05.12.2016 22:03

Foto:

Foto:Adrijana Lima je članica Viktorijinih anđela još od 1999. godine. Iako ima 35 godina, što su solidne godine za jednu manekenku, ova devojka iz Brazila i dalje svojom lepotom pleni pažnju na modnoj pisti, često zasenjujući mlađe koleginice.

Lima, koja je u našem narodu omiljena najviše zbog braka sa košarkašem Markom Jarićem sa kojim ima ćerke Sijenu i Valentinu, i još uvek je zovemo "srpskom snajkom" iako se par razveo pre dve godine, zavela i je i mnogo "težu" i publiku - svoje koleginice manekenke.

Naime, Adrijana je progašena najomiljenijim Viktorijinim anđelom od strane drugih modela.

Jedan od razloga jeste što uvek podržava mlađe naraštaje. Kako kažu, nikada ih ne gleda kao konkurenciju, već kao mlađe sestre.  Svoje divljenje prema Limi iskazala je i trenutno jedna od najpopularnijih manekenki - Điđi Hadid.

- Rečima se ne može opisati koliko  srce i dušu ova žena ima. Ona predvodi našu grupu sa samopouzdanjem, lepotom i zaraznim entuzijazmom, koji nas sve nadahnjuje. Izuzetno sam počastvovana i zahvalna što te poznajem i radim s tobom. Hvala ti za ljubav i podršku koju nam pružaš - napisala je Điđi na svom Instagram profilu.

Na pisti iskusno predvodi grupu, a ostale manekenke obično od nje traže savete koju pozu da zauzmu.

Osim toga, ne samo manekenke već i osoblje koje je zaduženo za pripremu revija kaže da je Adrijana divna i vrlo prizemna devojka, koja nikad ne odbija da se fotografiše sa njima.

Frizeri, garderoberi i dizajneri kažu da je divno raditi s njom, jer im dopušta da eksperimentišu i nikad se ne ponaša kao velika zvezda.

Adrijana je u odličnim odnosima i sa bivšom zaovom, Markovom sestrom, kreatorkom Tamarom Jarić, što svedoči i slika koju je manekenka objavila na svom Instagram profilu.

My girls @tamarajaric @nicolpeacelove_28 ????????

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Sep 17, 2016 at 11:56pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading