Ključni lik u seriji Ubice mog oca: Elizabeta Đorevska zna tajnu!

Autor: Maja Gašić

13.12.2016 10:55

Foto:

Foto:Od prve epizode, kriminalistička serija “Ubice mog oca” u režiji Predraga Gage Antonijevića postala je instant hit. 

Interesanatan zaplet, odličan scenario i dobra podela uloga, učinili su da ova serija za vrlo kratko vreme postane jedna od najgledanijih na domaćim kanalima.

Reditelj serije Ubice mog oca: Pripremite se, biće mnogo iznenađenja!

Pred premijeru prve epizode, glumac Vuk Kostić koji tumači glavnog lika - inspektora Jakovljevića izjavio je u Dnevniku RTS  da se radi o "punokrvnoj, rasnoj, srpskoj seriji".

– Garantujem da svako ko bude pogledao pet minuta bilo koje epizode “Ubice moga oca”, odgledaće svih deset. Sve je veoma napeto i uzbudljivo. Ovo je prava policijska serija – zaključuje Kostić.

Glumica koja u seriji igra majku inspektora Jakovljevića, Elizabeta Đorevska je za Blic izjavila da nema dilemu zbog čega je serija doživela veliku popularnost.

- Nikada nismo imali ovako zanimljiv zaplet u nekoj domaćoj seriji. Još u "Otpisanima" je bilo neke akcije, a kasnije su sve serije bile drugačije rađene.

O tome zbog čega je prihvatila ovu ulogu, glumica je rekla:

- Svoju ulogu sam i prihvatila zbog tajne koju nosi. Da je neprestano trebalo da iznosim doručak, ručak i večeru, ne bih. U seriji mi se upravo dopalo to što je svaka uloga napisana tako da svaki lik ima neki trenutak u kojem se pokaže da nije jednoslojan, a to je dobro jer baš tada glumac može da pokaže umeće - ispričala je Elizabeta i dodala - Scenario mi je stigao na moj mali, običan telefon. Međutim, toliko me je zaintrigirao da sam ga nekoliko sati čitala sa mojom ogromnom dioptrijom. Odmah sam videla da je sasvim drugačija priča.

O saradnji sa kolegama, Vukom i Katarinom Radivojević, koja tumači lik javnog tužioca Marije, Elizabeta ima samo reči hvale.

- Sa Katarinom Radivojević sam već snimala film "Čarlston za Ognjenku". Obožavam s njom da radim, volim tu njenu borbenost, kao lavica je. Sa Vukom Kostićem je uvek zanimljivo, on je neprestano spreman za šalu, ali kada se uključi kamera, samo sklizne u ozbiljnost i odradi sve kako treba - ispričala je iskusna glumica za Blic.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading