Snežana Đurišić nakon velikog gubitka: Živim od uspomena

Autor:

13.12.2016 13:33

Foto:

Foto:



Za Snežanu Đurišić, po mnogima nekrunisanu kraljicu folk muzike stare Jugoslavije,  poslednja godina je bila veoma teška i bolna.

Snežana je nedavno izgubila oca koji je bio njena velika podrška i za kojeg je bila veoma vezana, ali je morala da se pomiri sa ovim gubitkom i da nastavi dalje.

- Ova godina je bila veoma tužna za mene. Ja sam izgubila oca i to je nešto strašno što mi se dogodilo. To je već iza mene, uspomene su tu, od njih se živi. Nažalost, takav je život, moramo i da ispraćamo drage ljude, ali neka ide to po redu samo - rekla je pevačica za portal Pink.rs.

Happy company Tresnja-Avala

A photo posted by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Dec 10, 2016 at 4:48am PST

Svesna da mora da krene napred, pevačica se posle nekoliko godina opravdanog odsustva ponovo pojavila na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink.

- Ja nisam ranije bila na snimanju novogodišnjeg programa ovde jer sam bila sprečena, ne postoji neki drugi razlog. Ja sam u ovoj kući od njenog zasnivanja - otkrila je Snežana.

Pevačica će Novu godinu provesti na nastupu, a kako kaže, tako je već godinama.

- Radno, ja uvek radim za Novu godinu. Svojim najbližima u Novoj godini želim da budu srećni i da im se ne dešavaju ružne stvari - izjavila je Snežana za pink.rs.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading