Ben Aflek: Zbog uloge Betmena, sinu ću plaćati terapiju

Autor:

15.12.2016 13:34

Foto:

Foto:



O raskidu jednog od najomiljenijih holivudskih parova - Benu Afleku (44) i Dženifer Garner (44) i dalje se piše, iako je od rastanka prošlo više od godinu dana.

Valjda iz želje da Ben i Dženifer ponovo postanu "Benifer" (američka složenica koja spaja imena parova - Ben i Dženifer, isto kao kod Breda i Anđeline - "Branđelina"), mediji ih gotovo na svakih mesec dana mire. Glasine o tome kako su viđeni na romantičnoj večeri ili u šetnji parkom, neprestano kruže, ali ono što sigurno nije puko govorkanje, jeste da su oboje vrlo brižni i posvećeni roditelji. A ta veza je neraskidiva.

https://www.gloria.rs/price/dzenifer-garner-ben-je-ljubav-mog-zivota-ali-brak-s-njim-nije-bio-bajka/

Par koji je bio deset godina u braku ima troje dece - Vajolet (11), Serafinu (7) i Semjuela (4).

Ben je nedavno gostovao u emisiji kod Elen Dedženeris, gde je otkrio koji je njegov najveći životni uspeh.

- Tokom i van moje karijere, moj najveći uspeh su moja deca - rekao je Ben i dodao - Zaista uživam u svakom trenutku sa njima. Mislim da je smisao života napraviti od njih dobre ljude.

Glumac je otkrio i da od svoje dece vrlo često dobije korisne savete u vezi sa karijerom. Tako je njegov jedinac Semjuel bio taj koji ga je ubedio da prihvati ulogu Betmena u filmu "Batman vs. Superman: Dawn of Justice".

- Rekao sam mu da nisam siguran da želim  da budem Betmen, na šta je on odgovorio: "Tata, ti moraš da budeš Betmen!". I bio je u pravu, ako imate priliku da budete superheroj kao što je Betmen, morate da je prihvatite!

- Semjuel je i dalje ubeđen da sam Betmen. Sad sigurno misli da sam u čuvenoj Betmenovoj pećini. Vremenom, kad odraste će shvatiti, a dok se to ne desi, sigurno mogu da očekujem posete psihoterapeutu uz gomilu bačenog novca. Ali, nije mi žao - duhovito je izjavio glumac.

Gostovanje kod Elen Dedženeris glumac je iskoristio i da pohvali svoju bivšu suprugu.

- Ona je najbolja mama na svetu - rekao je Ben s očitom nežnošću.

Jennifer Garner with son #Samuel, 4 (December 7) #Brentwood #JenniferGarner #BenAffleck #SamuelGarnerAffleck #SamuelAffleck

A photo posted by Celebrity Babies (@celeb_babies_kids) on Dec 9, 2016 at 9:10pm PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading