Jedan sasvim neobičan par: Šta će Nikol pokloniti mužu za Božić?

Autor:

15.12.2016 15:02

Foto:

Foto:



Brak australijske glumice Nikol Kidman i njenog zemljaka, kantri muzičara Kita Urbana po svim holivudskim standardima je atipičan.

Prvo je Kit čekao četiri meseca da je pozove na prvi sastanak, a potom su se vrlo brzo venčali. Medeni mesec praktično nisu ni imali, jer je Kit ubrzo po venčanju, na nagovor svoje supruge, otišao u kliniku za odvikavanje od alkohola i droge.

June 25, Happy Wedding Anniversary @keithurban #nicolekidman #keithurban

A photo posted by Nicole Kidman World (@nicolekidmanfci) on Jun 25, 2016 at 8:02am PDT

Činilo se Nikol, koja je nakon razvoda od Toma Kruza prošla kroz veliku emotivnu krizu, zaista nema sreće u ljubavi. Međutim, stoički je podnela sve izazove sa kojima se odmah po venčanju za Kita susrela i na kraju se isplatilo.

Par ima dve ćerke - Sandej Rouz (8) i Fejt Margaret (5), a o tome kako ih vaspitavaju, otkrili su u kratkom razgovoru za "E! News".

 - One su vrlo samostalne i mi ih podstičemo da imaju svoj stav. Nekda nam se to "lupi o glavu" pa je teško izaći sa njima na kraj, a kad se to desi, sazivamo "porodični saastanak"! Mi smo ta vrsta roditelja koja saziva sastanke - kroz smeh je objasnila Kidmanova.

O tome koliko je njihov odnos neobičan, govori i činjenica da, iako su zbog poslova vrlo često razdvojeni, nikada ne šalju jedno drugom poruke.

- Nisam pristalica poruka. Više volim da mu čujem glas, da ga pitam kako mu je prošao dan... Iako se ponekad dešava da budemo razdvojeni jako dugo, svakog dana se čujemo. A neretko i pišemo pisma jedno drugom. Prava pisma, ne mejlove. Mejlovi su bezlični, to ne volim - ispričala je jednom prilikom glumica.

Nikol i Kit su braku u braku punih deset godina, a prilikom nedavnog gostovanja u emisiji Elen Dedženeris, Kidmanova je otkrila šta planira da pokloni suprugu za Božić i time još jednom potvrdila da su zaista neobičan par.

- Mi ne razmenjujemo poklone za Božić. Poljubiću ga, eto! - kroz smeh je izjavila glumica i dodala - Kit je trenutno u Australiji na turneji, a devojčice i ja večeras krećemo tamo, tako da smo MI njegov poklon!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading