Junački poduhvat i uspomena za ceo život: Šta je Ivan uradio zbog ćerke?

Autor:

16.12.2016 09:00

Foto:

Foto:Brak glumca Ivana Bosiljčića i pevačice Jelene Tomašević važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Skromnost je vrlina koja oboje ovih vrsnih umetnika krasi, pa nije čudo što svoju privatnost ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Tek ponekad, daju nam mali uvid u njihov zajednički život, ispunjenom srećom i ljubavlju. Tako je bilo i ovog puta.

Budući da se oboje imaju uspešne karijere i neretko su razdvojeni, ipak im polazi za rukom da očuvaju ljubav. Kako sami kažu, tajna uspešnog braka jeste prepoznati kada je momenat za ćutanje, a kada problem sa kojim se suočavaju iziskuje dug razgovor.

A krunu ove, u današnje vreme retke ljubavi, predstavlja njihova ćerkica Nina.

– Držao sam oči otvorene i srce spremno da ih prepoznam kad se pojave. Sad živim u zahvalnosti što smo se pronašli - izjavio je jednom prilikom glumac kada su ga pitali kako je njegov život izgledao pre Jelene i Nine.

I Jelena i Ivan ističu da su "strogi roditelji, ali puni ljubavi", mada postoje situacije kada svojoj mezimici ne mogu da kažu "ne".

– Prvi dan nakon povratka s višednevnog snimanja van grada ili nekog gostovanja s predstavom, sve joj je dozvoljeno.

Moj svet ❤

A photo posted by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Sep 5, 2016 at 3:21pm PDT

A da je to zaista istina, dokazao nam je Ivan jednim dirljivim gestom. Po povratku iz Stokholma, glumac je iznenadio svoju ćerkicu, o a kakvom poklonu se radilo, pojasnio je na svom Fejsbuk profilu.

- Tata je na putu Nini kupio jelku. Ne pitajte kako sam je nosio po ulicama Stokholma, ni kako sam je uneo na aerodrom. Ne pitajte kako sam je spakovao u taksi na beogradskom aerodromu, kako je stala u lift, kako smo je Jelena i ja uneli u stan usred noći dok je dete spavalo. Ne umem da izrazim kako je Nina vrisnula od radosti kada je otvorila oči. Neko će sad reći sve je ovo moglo lakše, nisi morao da nosaš drvo s kraja na kraj sveta, imalo je i kod nas... Sve znam, ali ima nešto u ovoj priči što će da se pamti ceo život.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading