Zorana o bolnom periodu: Nada Macura mi je pomogla kad mi je bilo najteže

Autor:

19.12.2016 10:27

Foto:

Foto:



O misterioznoj bolesti pevačice Zorane Pavić (51) zbog koje se povukla sa javne scene, dugo se spekulisalo. U javnosti se pojavila vest da je pevačica obolela od kancera, ali ona se nije oglašavala. Nije želela ni da potvrdi niti da demantuje glasine.

– Nisam želela da manipulišem svojim privatnim životom u marketinške svrhe. Zato nisam odgovarala na neistinu da imam rak - ispričala je Zorana u intimnoj ispovesti za emisiju “Ko vam dade termin”.

Pavićeva ne pamti tačan datum kada je osetila prve simptome koji su nagovestili da nešto sa njom nije u redu.

– Primetila sam da se nešto sa mnom dešava. Kopnila sam. Moje telo je najednom počelo da otiče, trnula sam, noge su mi bile pune tečnosti. Nisam mogla da ustanem iz kreveta. Iako ne volim da posećujem lekare, morala sam da proverim krvnu sliku, uradim analize. Čekala sam rezultate. Sve je ukazivalo na to da je sve u redu, ali nije bilo. Jednostavno se nisam osećala dobro. Izgledala sam kao zombi. Tada sam shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet - ispričala je za Gloriju

A u to vreme samoizabrane izolacije i borbe sa bolešću, Zoranu je napustio partner. Pevačica je rešila da okrene list i "očisti listu" takozvanih prijatelja.

– Dešavalo se da sednem i napišem scenario ko će me izneveriti i to se i obistinilo. S druge strane, bilo je i onih koji su mi mnogo pomogli. Jedan od takvih je moj brat Dragan Bjelogrlić, kome sam do neba zahvalna i nikad neću zaboraviti sve što je za mene uradio.

A još jedna osoba koja joj se našla u najtežim trenucima, jeste doktorka Nada Macura, portparolka Hitne pomoći. 

U emisiji ''Nedeljno popodne Lee Kiš'', pevačica je otkrila koliko joj je neizmerno zahvalna na pomoći koju joj je pružila.

- Nado, ja sam ponosna što sam tvoja drugarica - rekla je pevačica i dodala - Kada sam imala problem, Nada je napustila neku skupštinu da mi se javi i pomogne. Ja to neću zaboraviti dok sam živa. 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading