Godina razvoda i raskida

Autor: Predrag Popović

23.12.2016 14:35

Foto:

Foto:Burnu godinu na isteku obeležilo je i dosta raskida u svetu poznatih.

Raskidali su svi, novi parovi, stari parovi, pucali brakovi, podizale se tužbe, a sigurno je da će sudovi imati pune ruke posla i u narednoj godini.

Mi se prisećamo nekih od njih.


Anđelina Džoli i Bred Pit

Razvod broj jedan po mnogima je onaj između Anđeline Džoli i Bred Pita. Jedan od najpoznatijih holivudskih parova razvodi se posle dve godine braka i ukupno 12 godina veze. Anđelina Džoli je iznenađujuće podnela zahtev za razvod, a kao razlog je navela nepomiriljive razlike. Okidač je bila svađa Bred Pita sa sinom Madoksom, a glumica želi da ima starateljstvo nad svom decom sa čim se Pit nikako ne slaže.

https://www.gloria.rs/vesti/kraj-velike-ljubavi-razvode-se-andelina-dzoli-i-bred-pit/

https://www.gloria.rs/vesti/andelina-zeli-starateljstvo-zbog-posla-iz-snova/


Džoni Dep i Amber Herd

Odmah iz razvoda godine na listi se našao još jedan par iz sveta šou biznisa glumac Džoni Dep i model Amber Herd. Ponovo je ženska strana pokrenula parnicu a razlog je navodno Džonijevi nasilno ponašanje kao i opijanje. Sevale su unakrsne optužbe, objavljivani privatni video zapisi.
Iako je brakorazvodni postupak bio više nego turbulentan, sve se povoljno završilo po glumca – odbačene su optužbe da je zlostavljao Amber i dobila je "samo" sedam miliona dolara od njegovog bogatstva.
Amber je, kako bi dokazala da se nije udala i razvela iz koristi, odlučila da sav novac da u humanitarne svrhe, ali Džoni je odlučio da je preduhitri i uplati umesto nje novac račune dobrotvornih udruženja.
Treba pomenuti i da su bivše Džonije ljubavi stale na njegovu stranu.


Tejlor Svift i Kelvin Haris i Tom Hidlston

Pevačica Tejlor Svift se čak dva puta upisala na listu raskida. Prvo je poptuno iznenađujuće ostavila disk džokeja Kelvina Harisa sa kojim je bila u vezi godinu i po dana. Razlog nije naveden ali saznalo se da je Tejlor postalo dosadno. Gotovo odmah Sviftova je počela da izlazi sa glumcem Tom Hidlstonom, ali je taj par potrajao svega dva meseca. Vezu je prekinuo Tom a razlog je bila dosada. Ovog puta dosadna je postala Tejlor Svift.
Sa druge strane, prema pisanjima američkih medija, Tejlor je sve više sumnjala da Tom nije s njom iz pravih i iskrenih razloga već zbog sopstvene promocije.


Adrijana Lima i Džo Tomas

Jedna od najlepih žena planete i bivša srpska snajka Adrijana Lima takođe u novu godinu ulazi srećna i sama. Ona je prvo u martu i zvanično se razvela od Marka Jarića, a posle nekoliko meseci zabavljanja prekinula je vezu sa Džoom Tomasom, bokserom poznatijom pod imenom Veliki Džo.


Maraja Keri i Džejms Paker

U fokusu je ove godine bila i Maraja Keri. Posle kraha prvog braka, viška kilograma i dperesije, pevačica se preporodila u vezi sa milijarderom Džejmsom Pakerom. Međutim, kada se svadbena zvona gotovo čula, a venčanje detaljno isplanirano došlo je do iznenadnog prekida. Pop pevačica, koja strogo poštuje sopstveni princip ‘nema seksa pre braka, našla se na meti verenika koji je tvrdio da ga je prevarila sa znatno mlađim plesačem. Takođe pojavili su se problemi oko potpisivanja predbračnog ugovora, a Maraja će i bez braka dobro zaraditi. Osim što potražuje 50 miliona za vreme koje su proiveli zajedno Kerijevoj ostaje i 10 miliona dolara vredan prsten. Australijancu to ne pada na pamet.

https://www.gloria.rs/price/maraja-keri-zrtva-vredna-50-miliona-dolara/


Dru Barimor i Vil Kopelman

Dru Barimor je ovo godine okončala treći brak. Par je podneo zahtev za razvod u julu nakon četiri godine braka. Prema rečima izvora bliskih paru Kopelmanu je smetao glumičin slobodni duh, sa obzirom na to da je konzervativan. Dru je tokom braka bila rastrzana jer je pokušavala da bude ono što je Vil želeo.
Razvod je odbren bez problema jer nije bilo nikakvih nesporazuma i svađa oko podele imovine ili starateljstva oko dece.


Dženifer Lopez i Kasper Smart

Sad već bivši par započeo je svoju vezu krajem 2011. godine, a Kasper je u to vreme radio kao jedan od plesača slavne Džej Lo. Tokom poslednjih pet godina nekoliko puta su raskidali, o čemu su otvoreno pričali u medijima. Ipak ove godine ta priča je dfinitivno završena, a priča se da Dženifer nije želela da izigrava i majku i sponzora dosta mlađem Kasperu.
Ljubavna priča započela je posle razvoda Dženifer od Marka Antonija sa kojim ima dvoje dece, blizance Maksimilijana i Emu.

Denis Kvejd i Kimberli Bafington

Supruga poznatog glumca je podnela zahtev za razvod nakon 12 godina braka. Kimberli je zatražila starateljstvo nad njihovim dvogodišnjim blizancima, Tomasom i Zoe. Papiri za rastavu već su jednom bili predati ali je par odlučio da svojoj ljubavi da još jednu šansu.

Hale Beri i Olivije Martinez

Američka glumica Hale Beri i njen suprug francuski glumac Olivije Martinez razveli su ne nakon dve godine braka. Njihov rastanak je prošao bez skandala, a jedno drugom su poželili sreću u životu. Imaju sina trogodišnjeg Mejsa


Gven Stefani i Gavin Rosdejl

Pevačica je podnela papire za razvod nakon 13 godina braka, zbog sumnje da joj suprug nije bio veran. Par ima tri sina. Gven čini se nije teško podnela razvod. Naprotiv, nedugo posle ušla je u vezu sa kantri pevačem Blejkom Šeltonom sa kojim planira i brak.


Kara Delevinj i Sent Vinsent

Veza između manekene i pevačice i pored velike ljubavi nije opstala. Njih dve su provele zajedno dve godine a razloge za rasskid ni jedan od devojki nije želela da otkriva.

Lejdi Gaga i Tejlor Kini

Posle pet godina veze Gaga i Tajlor su prekinuli. Zanimljivo je da svađe nije bilo i da oboje tvrde da se i dalje vole.
- Volimo jedno drugo i to je jednostavno tako. Radi se zapravo o nekim promenama u životu, mi svi prolazimo kroz razne faze i fokusirani smo na različite stvari. Zapravo, ja sam veoma bliska sa Tejlorom. On je bio moj ljubavnik i prijatelj veoma dugo - rekla je Gaga.
Ipak, do pomirenja još nije došlo.

Ovoj podugačkoj listi dodaćemo još nekoliko bivših parova poput Naomi Vots i Lava Šrajber, Kirsten Danst i Gereta Hedlunda, Hilari Svonk i Rubena Toresa, Arijanu Grande i Rikija Alvereza...

Komentari. (0)

Loading