Snežana Đurišić: Čovek koji nema emociju, nije čovek

Autor:

25.12.2016 14:28

Foto:

Foto:Snežana Đurišić važi za jednu od najopasnijih članova žirija "Zvezde Granda". Kada je izgubila svoju veliku ljubav, supruga Slobodana Gvozdenovića, njeno srce je prepuklo. Bol je savladao, a suze su same tekle. Mislila je da nema kud dalje. Ali skupila je hrabrosti i lepi trenuci koji je sećaju na supruga uspeli su da joj ponovo vrate osmeh na lice.

- Puno puta sam u životu plakala. Hvala bogu bilo je i suza radosnica. To se ne broji. Ako su te suze izazvane tužnim trenucima pokušavam da to ostavim iza sebe, da se toga ne sećam, da to zaboravim. Čovek koji nema emociju nije čovek. Nema vrednost- ispričala je pevačica za Blic.

Snežana je nedavno izgubila oca koji je bio njena velika podrška i za kojeg je bila veoma vezana, ali je morala da se pomiri sa ovim gubitkom i da nastavi dalje.

– Ova godina je bila veoma tužna za mene. Ja sam izgubila oca i to je nešto strašno što mi se dogodilo. To je već iza mene, uspomene su tu, od njih se živi. Nažalost, takav je život, moramo i da ispraćamo drage ljude, ali neka ide to po redu samo – rekla je pevačica za portal Pink.rs.

Happy company Tresnja-Avala

A photo posted by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Dec 10, 2016 at 4:48am PST

Sada je posvećena sinovima, unucima i karijeri. Mnogi kažu da je stroga, međutim, ona kaže da uvek može još.

- Mnogo sam bezobraznija, nego se pravim važna. Uspevam da sebe prilično iskontrolišem. S pozicije na kojoj se nalazim, prosto ne smem drugačije. Muzički sam urednik "Zvezda Granda“, sedim pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju i moje su ingerencije drugačije. Samim tim nisu u skladu sa onima koje imaju članovi stručnog žirija. Ali živom čoveku se desi da prsne. Ali sve u fazonu prsnem pa prasnem. Neko sam ko je impulsivan, ali uspevam da se suzdržim i srećna sam što je to tako - ispričala je Snežana.

Snimanje N.G. RTS

A photo posted by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Dec 21, 2016 at 7:48am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading