Dijana Đoković: Mnogo je bolje biti strog roditelj nego pustiti decu da rade šta žele

Autor:

28.12.2016 17:07

Foto:

Foto:



Najbolji srpski teniser Novak Đoković, ne propušta priliku da pomene koliko mu je značajna podrška porodice. Njegovi najbliži ga prate na svim turnirima, i sa tribina zajedno sa njim igraju baš svaki poen.

Novakova majka Dijana je možda i najzaslužnija što je on uspeo da bude na vrhu svetskog tenisa toliko dugo. Ona je za "Blic" otkrila kako je vaspitavala svoje sinove.

-Bila sam stroga mama, možda i malo strožija po nečijem ukusu . Mislim da je to mnogo bolje nego da pustiti decu da rade šta žele. Slatko pre ručka nije dolazilo u obzir, -prisetila se Dijana vaspitanja svoja tri sina - Oboje smo strogi , svako na svoj način. Ja možda više u kuhinji a suprug na terenu.

Iza Novaka je teška godina u kojoj je imao brojne izazove, a Dijana je otkrila šta je to sina savetovala u najtežim trenucima.

-Toliko toga je uradio do sada, da ne tražim više ništa.  Samo neka je živ i zdrav i neka uživa u porodici, ljubavi i na terenu.

Novakovo osvajanje Rolan Garosa je obeležilo 2016. godinu, i to je ono što će porodica Đoković pamtiti.

- To je nešto za čim smo žudeli tolike godine. Ipak,  volela bih da zaboravim da je bio u suzama.

Pored svih uspeha zvezda porodice Đoković nije Novak. Naime, mali Stefan je ipak glavni u njihovom domu.

-Stefan je sada naša zenica u oku.  Jurimo se po belom svetu, kako bi što više vremena provodili sa njim, jer želimo da učestvujemo u njegovom razvoju, - rekla je ponosna i srećna baka.

Komentari. (0)

Loading