Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Kruna ljubavi

Autor:

07.07.2015 11:34

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših teniserki sveta blistala je uz nemačkog fudbalera na žurki pre početka turnira u Vimbldonu, a posebnu pažnju privukao je dijamantski prsten na njenoj ruci - dokaz da će zaljubljeni par uskoro uploviti u bračnu luku

Srpska teniserka Ana Ivanović (27) prošetala je crvenim tepihom na žurki povodom početka Vimbldona ruku pod ruku sa partnerom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom (30). Prvo zvanično pojavljivanje para u javnosti izazvalo je veliko interesovanje, kako predstavnika sedme sile tako i obožavatelja lepe teniserke, i malo ko nije primetio dijamantski prsten na njenoj ruci. Izvori bliski paru tvrde da osmeh na licu srpske lepotice nije bez razloga - fudbaler Bajerna navodno ju je zaprosio, a ona je pristala zbog čega su joj poslednje pripreme za najprestižniji teniski turnir u svetu još lakše pale.
Nije tajna da Ivanovićeva bolje igra kada je pod emotivnim nabojem, zbog čega je ove godine imala daleko više pobeda nego poraza. Za uspešnu igru može da zahvali napornim treninzima i svom partneru, koji je podržava na svakom koraku. Sem što Anino ime nosi na svojim kopačkama, Bastijan redovno prati njene mečeve iz prvog reda i srčano navija, što je ceo svet video tokom Rolan Garosa.
- Sve stvari u mom okruženju konačno su na svom mestu i mogu da iskoristim svoj potencijal, što sam i pokazala na Otvorenom prvenstvu Francuske, gde sam stigla do polufinala. To je bio neverovatan osećaj jer ga dugo nisam igrala. Samopouzdanje mi se vratilo - uzbuđeno je otkrila novinarki CNN-a.

Spremni za naredni korak (foto: Profimedia)

Iako još uvek nema informacija o tome kada će se Ana i Švajni, kako ga lokalni mediji zovu od milja, venčati, pretpostavlja se da bi to moglo da se dogodi već ove godine. Navodno su, boraveći u Beogradu, gledali restorane u kojima bi sa prijateljima i porodicom mogli da proslave početak zajedničkog života. Naša teniserka želi da se skući baš u svom rodnom gradu, a Bastijanu, koji dolazi iz hladne Nemačke, dopada se gostoljubivost našeg naroda i zabava koju prestonica Srbije pruža u svakom trenutku.
Pre planiranja venčanja i zajedničkog života, kao i nastupa na Vimbldonu, Ana je dala sebi oduška te je uživala u čarima Londona, još jednom ističući koliko voli taj grad.
- Moram da priznam da najviše volim restorane, a omiljeni su mi “Zuma”, “Nobu” i “Novikov”, koje obavezno posećujem. Ovde su doputovali i moji prijatelji iz Srbije pa zajedno uživamo i zaista se osećam kao kod kuće.
A kad krene turnir, teniserka se trudi da što više odmara.
- U Vimbldonskom selu ima divnih restorana, ali uglavnom iznajmim kuću pa se trudim da sama kuvam. Naravno, s vremena na vreme dozvolim sebi da skoknem do “Starbaksa”, ali ne volim da puno vremena provodim na ulicama jer je svuda gužva - kaže Ana.
A Bastijan, čija je sudbina u matičnom klubu neizvesna do daljnjeg, biće tik uz nju u svakom trenutku: da je bodri kad pobeđuje i još jače navija kada joj ne ide baš sve od ruke.

Tekst je originalno objavljen u štampanom izdanu magazina “Gloria” u broju 630.
Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading