Nikolina, Nikolaj i Saša Kapor: Bog nas je zaštitio

Autor: Goran Anicic

05.08.2015 11:03

Foto:

Foto:Folk pevač i njegova supruga dobro se osećaju nakon što su automobilom, u kome je bio i njihov trogodišnji sin, sleteli sa puta u reku, a agonija od oko pet minuta za njih je trajala čitavu večnost

Foto: Z. K. Munja

Saša Kapor i Nikolina Kovač doživeli su saobraćajnu nesreću, koju su samo pukom srećom preživeli. Bračni par vozio se kroz Bosnu i Hercegovinu sa trogodišnjim sinom Nikolajem kada su kolima sleteli u Drinu kod mesta Drinjača. Njihov potpuno uništen automobil ostao je na dnu reke, zajedno sa ličnim stvarima, ali najbitnije je da su sad svi dobro, iako ovaj stresni događaj nikada neće zaboraviti. Mlada pevačica smogla je snage da za jedan dnevni list ispriča šta se kobnog dana dogodilo.
- Mislila sam da ćemo se podaviti. Bili smo oči u oči sa smrću - ispričala je vidno potresena Nikolina za “Informer”.
- Bili smo kod mojih roditelja u Sarajevu i krenuli za Beograd. Jedan kombi je iznenada prešao u našu kolovoznu traku i kako bismo izbegli direktan sudar, Saša je naglo skrenuo udesno. Od rizle koja se nalazila pored puta proklizali smo u reku. Tada počinje košmar od nekoliko minuta, a meni je delovao kao čitava večnost. Auto je brzo tonuo, a vrata nismo uspeli da otvorimo jer su se blokirala. Razmišljali smo kako da spasimo Nikolaja, koji je sve nemo posmatrao. U tom momentu sam samo želela da nam sin preživi. On nije plakao iako je bio preplašen i zbunjeno nas gledao.

Iako ovakve situacije paralizuju čoveka, pevačica i njen suprug ostali su prisebni, a u mislima su imali samo jednu stvar: da spasu sina.
- Zgrabili smo ga sa zadnjeg sedišta i kroz prozor ga dodali ribarima koji su se jako brzo, Bogu hvala, tu stvorili kako bi nam pomogli. Ja sam uspela da se provučem kroz prozor i otplivam do obale, a pecaroši su se vratili po Sašu i uspeli da ga izvuku iz automobila. Njima ću biti zahvalna do kraja života. Da njih nije bilo, ne bi bilo ni našeg sina ni nas. Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan - ističe Nikolina i dodaje da se nada da Nikolaj nije ni svestan šta se zapravo dogodilo, te da ova nesreća neće ostaviti psihičke posledice na njega.
- Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas - ispričao je Saša za “Kurir”.
Pevač nema vidljivih povreda, dok je one lakše zadobila njegova supruga. Njihov mališan, na svu sreću, sasvim je dobro i već danima u majčinom naručju, koja je imala poruku za prijatelje i obožavaoce.
- Dragi moji, samo da znate da smo dobro. Ovakve stvari vas nekad podsete koliko je život nepredvidljiv i da svaki dan može da bude poslednji. Čuvajte se i budite uz vama drage ljude - napisala je Nikolina na svom facebook profilu 21. jula, a dan kasnije dodala i: - Ponekad vas život natera da zastanete i razmislite šta su to prioriteti, za čim hrlite svakog dana i zbog kojih stvari se nervirate u životu. Zapravo, svaki dan je dar od Boga i treba pokušati živeti punim plućima. Nerviramo se zbog sitnica, a zapravo nismo svesni da sve može da nestane u sekundi. Život je najvrednije što imamo. Živite ga punim plućima.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading