Goca Tržan: Neobično venčanje

Autor: Goran Anicic

06.10.2015 12:45

Foto:

Foto:Iako je izjavljivala kako se neće ponovo udavati i da je najbolji dokaz ljubavi uzajamno poverenje, pevačica je na originalnoj ceremoniji sudbonosno ‘da’ izgovorila četrnaest godina mlađem dečku Radomiru-Raši Novakoviću

Foto: Andreja Damnjanović

Pop pevačica Goca Tržan udala se za 14 godina mlađeg bubnjara Radomira-Rašu Novakovića. Kako je javila domaća štampa, sudbonosno “da” izgovorili su u beogradskom luksuznom restoranu. Mladu je do oltara dopratio otac Anton, a jedna od deveruša bila je njena kćerka, osmogodišnja Lena, koju ima iz braka sa Ivanom Marinkovićem. Dobro upućeni kažu da je venčanje bilo veselo i razigrano, a ambijent ukrašen suncokretima, poljskim cvećem i ljubičastim detaljima, s obzirom na to da je ovo omiljena boja mladenaca. Prvi svadbeni ples odigrali su uz Stingovu “When We Dance”, a zabava je potrajala do ranih jutarnjih časova. Među više od 200 zvanica, pored porodice, bile su i Gocine brojne kolege: Ivana Peters i ostali članovi grupe “Tap 011”, u kojoj je i ona započela muzičku karijeru, Dženan Lončarević, Ogi Radivojević, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić.
Mladenci nisu ispoštovali tradiciju po kojoj mladoženja ne sme da vidi svoju izabranicu 24 sata pred venčanje, pa su ih foto-reporteri uslikali dok su izlazili iz zajedničkog stana u beogradskom naselju Mirijevo.

Venčanicu je u rukama nosio Raša, dok Goca nije skidala osmeh s lica.
- Uopšte nemam tremu, više sam uzbuđena pred nastupe koje imam ovih dana - rekla je ona uoči venčanja, a dan posle njega za “Kurir” je ispričala kako je sve bilo predivno.
- Veoma smo zadovoljni kako je proteklo slavlje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutru, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć. Postoji neko pravilo da mladenci broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom. A od 18. oktobra bićemo na medenom mesecu. Putujemo u Tokio. To će nam biti prvo bračno putovanje.

Iako je Goca ranije nagoveštavala da neće ponovo stati na ludi kamen, ipak je promenila mišljenje.

- Papir apsolutno nije bitan, jer je brak institucija koju treba negovati, a sistematski se radi na tome da se on obezvredi, samim tim i porodica kao osnovna ćelija svakog društva. Verujem u brak, verujem u duge veze. Ali to što nešto potpišemo, ne znači da je uspeh zagarantovan, jer kažu da je svaki ugovor, pa i bračni, dobar samo dok se poštuje - rekla je u novogodišnjem intervjuu za naš magazin. U istom razgovoru je prokomentarisala i greške koje je u prošlosti napravila.
- Uvek ima vremena za ispravku. Čovek treba da zna da u životu nikad nije kasno da ispravi neku svoju grešku ili uradi nešto dobro za sebe.

Goca i Raša navodno već izvesno vreme planiraju potomstvo: kako se spekulisalo, pokušavaju da dobiju bebu vantelesnom oplodnjom, a zvezda ne krije da bi kćerki želela da podari sestru ili brata.
- Uvek postoji mogućnost da dobijem drugo dete i nadam se da će to biti izvesno - rekla je pevačica za “Gloriju”.

Tekst je originalno objavljen u štampanom izdanju magazina “Gloria” u broju 643.
Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading