Aleksandar Sofronijević

Najveća ljubav Ace Sofronijevića bila je ona: Ozbiljno sam voleo, a onda sam presekao, bilo je teško

Autor:

15.05.2023 15:22

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ljubav Ace Sofronijevića tema je o kojoj harmonikaš i ne voli mnogo da priča, ali za sve postoji prvi putPrivatni život Aleksandra Ace Sofronijevića javnost i te kako zanima.

Da li je zaljubljen, gde zimuje, letuje, gde izlazi... Ko je ljubav Ace Sofronijevića harmonikaš mudro krije i samo kroz osmeh navodi da je srećniji nego ikada.

Ali po prvi put za Grand otvorio je dušu i priznao detalje koje je malo ko znao. 

ATA Images

 

Naime, svojevremeno je Sofra patio od prekomerne gojaznosti koju je uspeo da pobedi i dovede sebe u izbalansirano stanje duha i tela, ali priznaje da put do toga nije bio lak.

Pročitajte Beli mantil zamenio mikrofon - Nova ljubav Ace Sofronijevića je ona, potvrdio vezu

- Bio sam zaista gojazan imao sam 128 kilograma i ozbiljno sam voleo da jedem. To je bila ljubav prema hrani. Jedva sam čekao da završim svirku u 3,4 ujutru i pojedem metarsku palačinku i slatku i slanu i da legnem da spavam.

Instagram

 

Malo po malo došao sam do trenutka da ne mogu da se sagnem da zavežem pertlu i tada sam presekao i rekao da ne može više tako - prisetio se Sofronijević koji je opisao kako je tekao njegov put do zdravijeg života.

 

 

– Bilo je mnogo teško, mnogo sam grešio, imao sam neka povređivanja zato što sam pogrešno vežbao, pogrešno trenirao, pogrešno unosio hranu i gladovao.

Ali polako sam učio korak po korak i doveo sebe da sam skinuo 46 kilograma - istakao je Sofra za Grand. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading