Đeđa

Najbolja drugarica Aleksandre Tomić je ova pevačica, nerazdvojne su (foto)

Autor:

10.03.2023 19:19

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Privatni život izabranice Andrije Miloševića javnost veoma zanima, a sigurno niste znali ko je najbolja drugarica Aleksandre TomićGlumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević pre godinu dana postali su ponosni roditelji preslatkog dečaka. Popularna Đeđa porodila se carskim rezom, a dečak je, kako je već ekskluzivno pisao Story, dobio ime Relja.

Pročitajte Bez filtera i fotošopa - Ovako Đeđa izgleda bez šminke, dvaput ćete pogledati (foto)

Instagram

 

Ponosni otac tada je napravio sinu prvu žurku, a veliki broj prijatelja, kolega, kao i članova porodice okupio se da uveliča Reljino slavlje. Među zvanicama našla se i jedna od najboljih Aleksandrinih prijateljica, koja je tih dana bila u žiži javnosti zbog nastupa na Pesmi za Evroviziju.

Ne morate više da pogađate, reč je o Sari Jovanović. Koliko su Aleksandra Tomić i Sara Jo bliske dokaz su i brojna zajednička pojavljivanja u javnosti, kao i objave na društvenim mrežama. 

Pročitajte Njegovoj sreći nema kraja - Đeđa se porodila, Andrija Milošević van sebe

Neposredno pre nego što je otišla u porodilište, glumica je na svom profilu na Instagramu napisala:

“Ova osoba uvek unese sunce u moj dan. Ne mislim na Andriju, on se klasično privalio na fotku.“

Instagram

 

Najbolja drugarica Aleksandre Tomić njena je velika podrška 

Iako je u potpunosti posvećena sinu Relji, Aleksandra je prošlogodišnji Sarin nastup na Pesmi za Evroviziju i ulazak u finale samo nekoliko dana posle porođaja pomno pratila i davala joj veliku podršku. 

„Bravo, ljubavi“, jedan je od komentara na društvenim mrežama upućenih Sari Jo, koja je osvojila drugo mesto. 

Aleksandra Tomić i Sara Jo veoma su bliske i sa Aleksandrom Prijović, a fotografije iz zajedničkog provoda dokaz su da se prava prijateljstva neguju bez obzira na sve.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading