Milena Radulović

Noge ne mogu da stanu u kadar: Pokazala seksi figuru

Autor:

31.10.2022 13:30

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled glumice Milene Radulović oduševio sveJedna od najlepših mladih glumica Milena Radulović nedavno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije u kojima je u jednodelnom kupaćem kostimu, otkrivši savršenu figuru i vitak stas. Milena je neko ko je poznat po tome da vežba i da vodi računa o svom izgledu, pa tako neretko obraduje svoje pratioce dok vežba jogu, izvodeći uspešno neke od vrlo zahtevnih figura i vežbi, dok za svoj izgled uvek dobija samo reči hvale i koliko je razgibana i savitljiva, kao da je od plastelina. Na pomenutim fotografijama koje je nedavno podelila na gore pomenutoj društvenoj mreži, poznata glumica uživa u miholjskom letu i toplim jesenjim danima.

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

 

Pročitajte Iznenadila nas je sve - Raspevana na svadbi

 

Sunačajući se u dvorištu pored bazena, u opisu fotografije je napisala: "Poslednji dan u kupaćem", dok su se u nastavku nizali komentari njenih prijatelja i pratilaca, na račun njenog izgleda, kao što su: "Noge ne mogu cele u kadar", "Kako izgledaš sestro mila. Diva", "Kod tebe je još leto", "Lepoto", "Divna", "Jednostavno savršena" i mnogi drugi. Milena je nedavno prisustvovala premijeri filma "Trag divljači" u kojem glumi lik lepe manekenke iz Ruminije koji je prikazan beogradskoj publici, a tom prilikom je oduševila publikom njenim izgledom. Glumica je za tu priliku ponela sivo odelo sa crnim korsetom i jednostavnom, šminkom, pa se osvrnila na radnju filma: "U pitanju je jedna vintidž priča. Jugoslavija, Služba, kostim i scenografija.

Ovo je jedna zanimljiva priča koja je postala scenario. Priča koja odiše starim duhom, a rađena je na moderan način. Biće zanimljivo to gledati", istakla je to prilikom poznata glumica, rekavši da je njena uloga "mala, ali slatka". Milena u pomentuom filmu glumi manekenku iz Rumunije, koju Dragan Bjelogrlić, u ulozi jednog od komunističkih lidera ispraća nazad kući, prilikom čega je upoznaje sa novinarom kome ponavlja jednu od najprepoznatljivih replika.

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Jelena

31.10.2022 17:32

Mlada žena od 25+, baš čudno da može da uradi te "famozne" vežbe. Bilo bi strašno da ne može. Ne bih se složila da je jedno od najlepših glumica, pre bih rekla ružnjikava, ali i atraktivna, visoka, tanka. Nema neku facu, a ni talenat. Uporedite je sa Ninom Janković samo. E, ona je lepa!