Sara Jovanović

Intimna proslava 29. rođendana: Sa njime uživa u svakoj prilici

Autor:

30.10.2022 18:00

Foto:

Foto:

Proslava 29. rođendana Sare Jovanović oduševila sve



Mlada pevačica Sara Jovanović je publiku osvojila svojim glasom, harizmom, ali i scenskim nastupom kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije". Od tada je prošlo 10 godina, a neobičan izgled, brze pesme i dens ritam, kao i koreografija i performans su postali njeni zaštitni znaci na sceni i dosadašnjoj muzičkoj karijeri. Sara je nedavno sa svojim pratiocima podelila video zapis na kojem proslavlja svoj 29. rođendan u društvu svog izabranika, slovenačkog koreografa Žiga Sotlara. Naime, oni proslavljaju pevačicin rođendan sa rođendanskim kapicama, uz konfere i naočare na kojima piše "Happy birthday". Dok su rođendanske kapice bile u istoj boji kao i njihove odevne kombinacije.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

 

Pročitajte Sve puca od ljubavi - zagrljaj u kojem blista od sreće

 

Pa, je tako ona za tu priliku ponela roze kapicu koja joj se slagala sa bojom pidžame, dok je Žiga bio u sivoj trenerci, pa mu je stoga Sara stavila sivu kapicu, oni su uživali u svojim internenim šalam, dok su pokušavali da puste konfete. Dok je u opisu fotografije napisala: "Rođendanska euforija jedne škorpije... i muke jedne device", dok su se u nastavku nizaki komentari njenih koleginica Milice TodorovićJelene Rozge i Tijane Dapčević sa rođendanskim čestitkama, kao što su: "Zdrava, srećna, nasmejana i ovako zaljubljena vazda bila. Srećan ti rođendaaaan", "Srećan, najsrećniji uživaj u svemu što imaš jer si zaslužila to", "Sijaj uvijek" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Pevačica je nedavno na svom Instagram profilu podelila sliku na kojoj su njen izabranik i Sara zagrljeni dok u opisu piše "Sara So ne zvuči uopšte loše", što je izazvalo velike iznenađenje, misleći da je mlada pevačica izgovorila sudbonosno "da", što je Sara demontovala rečima da ne promisli do kraja pre nego što nešto objavi, rekavši da još uvek nema u planu da se skoro udaje, dok su se u nastavku nizali komentari voditeljke Marije Kilibarde, "Aaaa lepiii, a ljubavniiii, a romantičniiii, a sveeeee", kao injjenih pratilaca: "Eeee kad se lepa ljubav uvuče duboko ispod rebara. Najlepši nakit koji možeš da staviš su njegove ruke oko tvog vrata. Sara (Žigina slabost) i Žiga (Sarina snaga). Divne su vam slike divni ljudi", "A najlepši" i mnogi drugi, dok je Sara objasnila čak i svojim prijateljima da se nije verila.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading