Igor Đorđević

Koju poznatu glumicu voli više od 15 godina: Svaki dan nam je kao prvi

Autor:

27.10.2022 23:35

Foto:

Foto:

Najveća ljubav glumca Igora Đorđevića



Jedan od najpopularnijih glumaca, Igor Đorđević koji je široj publici poznat po mnogobrojnim ulogama u domaćim televizijskim serijama kao što su: "Ranjeni orao", "Državni službenik", "Koreni", "Pevačica", "Junaci našeg doba" i mnogim drugim u braku je sa koleginicom Zoranom Bećić. Poznati glumački par uživa u srećnom i skladnom braku više od 16 godina, a svoju ljubav krunisali su ćerkama Petrom i Blankom. Njihova ljubavna priča je počela još tokom studentskih dana, tokom kojih je Igor pokušao da šarmira svoju koleginicu, pitajući Zoranu za njeno ime, šest puta na jednoj žurci. Glumica mu je na pitanje odgovorila dva puta, da bi nakon toga ignorisala da se pretvara da je zaboravio, rekla je glumca jednom prilikom.

Instagram screenshot @zobecic

 

 

 

Pročitajte Nakon što smo SVE PROBLEME pregurali zajedno - Igor Đorđević otkriva kako je došlo do SVEGA ŠTO SE DEŠAVA u braku sa Zoranom Bećić

 

 

Igor nije odustajao, pa je svojom kreativnošću, ali i romantičnim gestovima uspeo da osvoji srce lepe koleginice, a to nastavlja da čini i danas nakon više od decenije ljubavi: "Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svakog jutra mi kuva kafu i pušta me da duže spavam." Zorana je istakla da je sasvim prirodno deliti sitnice u karijeri, kao i čuti mišljenje partnera, nezavisno da li se bavite istim poslom ili ne: "Koji god posao da radiš, ako s nekim živiš, deliš te stvari s njim, to je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije", izjavila je glumica pre nekoliko godina.

Instagram screenshot @zobecic

 

 

Nastavljajući da su oni "uhodani" i da svako zna svoje obaveze: "Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam i, obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret". Sa druge strane, poznati glumac je jednom prilikom rekao da iako su proše godine, kod njih je svaki dan kao prvi: "Nemam talenat za podvlačenje crta. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave i, prelepe i one manje lepe trenutke i, tek ćemo", izjavio je glumac za magazin Story.

Njihove naslednice ih često gledaju na televizijskim ekranima, ali njihove reakcije kada vide roditelje su drugačije: "Jedna viče "tata" u čudu, druga se malo stidi, a malo joj je i drago", rekao je Igor, dok se Zorana prisetila kako su Petra i Blanka reagovale kada su videle tatu u seriji "Koreni" dok je glumac bio sa njima u porodičnom domu: "Bilo je slatko kad ga je mlađa Blanka videla prvi put u "Korenima". Igor je bio kod kuće, pa je prvo gledala u njega, onda u televizor, pa opet tatu. Zbunila se. A starija Petra kako kad, ako su neke mučne scene koje baš i ne prijaju njenim godinama, nije joj milo i prihvata to emotivno, ukoliko je nešto interesantno i zabavno, onda gleda sa zadovoljstvo", istakla je glumica.

Foto: Jovanka Bojković

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading