Verica Rakočević

Da li je prepoznajete: Danas je jedna od najpoznatijih modnih kreatorki

Autor:

27.10.2022 19:40

Foto:

Foto:

Izgled Verice Rakočević oduševio sve



Verica Rakočević je jedna od najpoznatijih modnih kreatorki kod nas, dok je i u svetu ostvarila veliki uspeh, koja i danas iako je ušla u osmu deceniju života i dalje stvara i radi, uvek donoseći nešto drugačije i inovativno. Višedecenijskim radom, bila je na naslovnim stranama najpoznatijih modnih magazina, kao što su italijanski "Vogue", Massagerro" i drugi. Svoju inspraciju neretko pronalazi na neočekivanim mestima, pa i istorijskim ličnostima. Poznata kreatorka danas ima 74. godine, ali i dalje radi sa istim elanom, a godine za nju kao da su stale. Vesna je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu, često radeći tretmane mezoterapije kojima održava mladolik izgled svoje kože, kao i vežbama i praktikovanjem joge za vitku figuru.

Instagram screenshot @verica.rakocevic

 

 

 

Pročitajte Sa njegovim ocem ne govori, a unuk joj je prava kopija! Upoznajte Luku Mijatovića najstarijeg unuka Verice Rakočević 

 

Naime, poznata dizajnerka ne objavljuje često fotografije iz mladosti, ali je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila sliku staru 56 godina, koja datira iz 1966. godine iz perioda kada je Vesna završavala srednju školu, Devetu beogradsku gimnaziju, nakon čega je diplomirala na Višoj defektološkoj školi. U opisu fotografije je napisala: "Vremeplov 1966-2022. Maturantkinja Devete gimnazije maštala je o karijeri pisca dok je život imao drugi plan za nju", dok su se ispod nizali komentari na račun njenog izgleda, kao što su: "Uvek posebno postojani", "Lijepa kao i uvijek", "Koliko ćerka Elena liči na vas", "Žena za sva vremena", "Bravo Vera dobra bila i ostala žena" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @verica.rakocevic

 

 

Slavna kreatorka uživa u ljubavi sa muzičkim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem sa kojim živi mirnim i skladnim životom na Avali, gde uživaju u zelenilu i prirodi. A njihov brak i dalje intrigira javnost jer je razlika između supružnika 35 godina, ali je Vesna u više navrata istakla da je njihov odnos od početka van ustaljenih društvenih normi, te da je mišljenje drugih ne zanima, kako prenosi portal Glossy.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading