Sara Jovanović

Romantična večera sa svećama: Šta će joj na ovo reći dečko

Autor:

26.10.2022 18:30

Foto:

Foto:

Pevačica Sara Jovanović uživa u izlasku sa njima



Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Sara Jovanović nedavno je na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila kratak video na kojem uživa u izlasku i romantičnoj večeri sa drugaricom i njenim kućnim ljubimcem. Sara je u opisu napisala: "Date night", dok su se na stolu mogle videti sveće i romantična atmosfera, pa su možda njeni pratioci očekivali da je njen izabranik Žigo Sotlar priredio iznenađenje i romantičan gest. Njih troje su uživali u različitim specijalitetima i druženju, kao i celokupnoj atmosferi.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

 

Pročitajte Sve puca od ljubavi - zagrljaj u kojem blista od sreće

 

Mlada pevačica je protekle dane koristila za nove radne projekte, ali i nastupe na nekim od gradskih dešavanja, kao što je bio muzički festival "Sneakerville" u srpskoj prestonici na kojem je Sara nastupala kao jedan od ambasadora poznatog sportskog brenda patika. Osim muzičkog talenta, poznata pevačica je neko ko prati modne trendove, pa je tako udružila snage sa još jednim stranim brendom koji dizajnira obuću i postala njihovo zaštitno lice. Ona je leto provela sa svojim izabranikom, koreografom Žigom Sotlarom uživajući u čarima hrvatskog primorja, odmarajući i isprobavajuću različite vodene sportove.

Kada je nedavno na gore pomenutoj društvenoj mreži podelila fotografiju sa opisom: "Sara So, ne zvuči uopšte loše", izazvala je lavinu komentara i spekulacija da li se udala za svog izabaranika Žiga Sotlara, pa je nakon toga odlučila da objasni zbog čega je to uradila: "Moram priznati da je ovaj odnos baš zdrav. Čak i kada ima nesuglasica, rešava se na zdrav način, to je jedna od boljih strana ovog odnosa, ta komunikacija i razumevanje", Nastavljajući o pitanju da li će se uskoro udati: "Godinama mi govore da ne razmišljam kada objavljujem stvari, da se prepustim. Tog dana mi je prvo palo na pamet da stavim Sara So, zbunila sam i svoje prijatelje, zumirali su sliku da vide prsten. Nisam sigurna da treba da se prepuštam. Ne mislim da ću se udati u bliskoj budućnosti, ima vremena", izjavila je svojevremeno Sara.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading