Milica Milša

Pokazala delić svog doma: Kombinacija luksuza, čistih boja i umetničkih slika

Autor:

26.10.2022 12:50

Foto:

Foto:

Novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića oduševio sve



Jedna od najpoznatijih i najangažovanijih srpskih glumica Milica Milša koja je još jednom osvojila puliku ulogom Ade Kanački u domaćoj seriji "Igra sudbine", nedavno je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi delić novog doma poznate glumica i njenog supruga Žarka Jokanovića. Bračni par Jokanović je opremio stan sa komadima nameštaja zemljanih tonova, dok u čitavom stanu preovlađuju čiste linije. Stambeni prostor je otvorenog koncepta, u kojem se može videti da su kuhinja, trpezarija i dnevna soba jedna celina. Dok desni deo zida ukrašavaju različita umetnička dela, među kojima se može videti i glumičin portret.

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

 

 

Pročitajte Ljubav duga 23 godine - "Posle naših svađa sledi veliki smeh"

 

Glumica je u opisu slike napisala: "Žarko kaže hajde da te slikam, slatka si mi!, nakon čega su usledili brojni komentari njenih kolega, kao što je Danica Maksimović, ali i ostalih pratioca i dragih ljudi sa rečima: "U pravu je, zna on šta je lepo!", "Ne zna se šta je lepše, enterijer ili Milica", "Ne slatka, preslatka i predivna", "Lepota se da i naći, ali u kombinaciji sa dobrotom ne često. Tu je tvoja magija", "Dostojanstveni i lepi, kao i uvek". Dok joj je njen suprug Žarko napisao komentar "Najslađi Emčić moj" i postavio emotikone srca.

Milica je poznata kao neko ko je aktivan na društvenim mrežama, pa tako sa svojim pratiocima često deli fotografijie, kako sa snimanja i iza scene, tako i iz privatnog života. Ona je na pomenutoj fotografiji pozirala na oker fotelji sa žutim ćebetom nasmejana i raspoložena. Milica i njen suprug Žarko su u braku od 1999. godine, a svojim odnosom punim poštovanja, ljubavi i uzajamne podrške pokazuju da ljubav ne jenjava ni posle više od 20 godina braka i zajednice. Već da i danas jedno drugo zasmejavaju, podržavaju i kako je napisala glumica u jednoj objavi na Instagramu i posle 23 godine braka i dalje mu govori da, baš kao onoga dana kada se udala za njega.

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading