Kalina Kovačević

Da li je prepoznajete: Danas je jedna od najpoznatijih glumica

Autor:

26.10.2022 11:50

Foto:

Foto:

Izgled Kaline Kovačević kao devojčice oduševio je sve



Poznata srpska glumica Kalina Kovačević, poznata je kao neko ko se ne pojavljuje često u javnosti, ali je nedavno podelila sliku sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kada je bila mala. Kalina na fotografiji ima sedam ili osam godina dok pozira u teksas kompletu. Još kao mala bila je svetla i plava, nasledivši od svog oca, dramskog pisca Siniše Kovačevića boju kose poput klasja. Na gorepomenutoj društvenoj mreži neretko sa s svojim pratiocima podeli slike iz detinjstva, evocirajući uspomene na njenu porodicu, baku, deku, roditelje i vreme odrastanja. Pokazujući da je neko ko je vezan i privržen svojim korenima i porodici.

Instagram screenshot @kalinakovacevic

 

 

 

Pročitajte Posle razvoda od doktora Rekovića Kalina Kovačević prvi put u javnosti sa mlađom ćerkom - Mala Anika je kao šećer

 

Kalina potiče iz umetničke porodice, pa je tako i ona sama nastavila maminim stopama, naše poznate glumice Ljiljane Blagojević. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Biljane Mašić zajedno sa glumicama Marijom Karan i Nadom Macanković. Prvu ulogu je zaigrala na filmu "Mala šala", sada već davne 1991. godine, da bi 2004. godine došla uloga Anice Granfild u filmu "Jesen stiže dunjo moja" koja joj je donela nagradu Carica Teodora na filmskom festivalu u Nišu. Nakon toga su usledili brojni filmski projekti, kao što su: "Konji vrani" i "Bledi mesec", kao i uloge u domaćim serijama "Gorki plodovi" i "Miris kiše na Balkanu".

Instagram screenshot @kalinakovacevic

 

 

Glumica je pored projekata na filmskom platnu i TV ekranima, angažovana u pozorištu u predstavama: "Tri sestre", "Goli kralj", "Velika drama", "Prizori egzekucije", "Maratonci trče počasni krug" i mnogim drugim. Kalina ima dve ćerke Mionu koju je dobila iz braka sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem i ćerku Aniku, iz emotivne veze sa partnerom Vladimirom Rekovićem. Glumica je nedavno izjavila da je srećna sa svojim ćerkama i da joj nisu potrebni papiri za to, jer kada neko u Srbiji ima decu, a nije u bračnoj zajednici, odmah biva etiketiran.

Instagram screenshot @kalinakovacevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading