Anđelka Prpić

Neka ti ovaj bude najposebniji: Ko je uputio emotivnu rođendansku poruku poznatoj glumici

Autor:

25.10.2022 15:35

Foto:

Foto:

Posebna rođendanska čestitka glumici Anđelki Prpić



Poznata glumica Anđelka Prpić, nedavno je proslavila svoj 38. rođendan u jednom prestoničkom lokalu gde je sa svojim najbližima uživala u svom danu i rođendanskoj proslavi. Anđelka je proslavila rođendan sa svojim roditeljima, sinom Jakšom i ostalom dečicom, koja su joj pevala rođendansku pesmu, dok je ona zajedno sa svima njima duvala rođendanske svećice. Nasmejani i raspoloženi uživali su u bašti i lepom vremenu, dok je glumica u opisu napisala: "Beograd, 38. rođendan. Ala mi je lep ovaj svet i ovi moji ljudi!" Dok su se u nastavku nizali komentari njenih kolega i pratioca, kao što su Tijana Dapčević, Miljana Gavrilović, sa čestitkama: "Sretno Anđelka. Ovo je tako sladak video", "Nema lepše... srećannn rođendannn", "Srećno Anđo, 100 godina u zdravlju i veselju" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

 

Pročitajte Ko je njeno sunce - Glumica otkrila tajnu

 

Jedna od njenih najboljih drugarica, voditeljka Marija Kilibarda je na poseban način čestitala rođendan podelivši njenu fotografiju sa posebnom porukom: "Moja Bu, neka ti ovaj bude posebniji od svih prethodnih." Harizmatična glumica koja ovih dana promoviše film "Ala je lep ovaj svet", podelila je objave svojih kolega i dragih ljudi koji su joj na originalan način čestitale rođendan, kao što je mlada glumica Anđela Jovanović, koja joj je napisala: "Mojoj Jeci divan dan", na šta joj je Anđelka odgovorila "Coko Coko ljubim te u oko". Za ovu priliku poznata glumica je ponela klasicno odelo plavo marinske boje u kombinaciji sa jednostavnom belom majicom, dok ju je krasio njen prepoznatljivi osmeh.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Tokom leta i jeseni, Anđelka je promovisala film "Ala je lep ovaj svet" na festivalima širom zemlje i regiona, dok je premijera u Beogradu bila 22. septembra na kojoj je osvojio gledaoce i doživeo veliki uspeh. Pa, tako nastavlja put Evrope, gde je nedavno u Beču održana premijera filma, pa su i tamo naši gledaoci imali priliku da uživaju u ovoj romantičnoj komediji.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading