Marija Mikić

Radost i sreća u domu poznate pevačice: Stiže još jedna prinova

Autor:

24.10.2022 14:00

Foto:

Foto:

Pevačica Marija Mikić u blagoslovenom stanju



Poznata mlada pevačica Marija Mikić je nedavno na svom Instagram nalogu podelila sa svojim pratiocima vest da ona i njen izabranika Jovan Pantić čekaju prininovu. Harimatična i uvek nasmejana, ona je to učinila je na jedan sasvim originalan način. Podelila je fotografiju na kojoj se nalazi cela porodica, dok stariji Đurđin brat drži natpis "Straiji brat - 2. put", dok njen izabranik drži papir sa natpisom "Starija sestra". Nasmejani i uzbuđeni, a ponajviše mama koja na slici drži test za trudnoću. Marija je prilikom objave napisala: "Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može! Hteli smo da sačeksmo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići + 1."

Instagram screenshot @wwwmarijamikiccom

 

 

 

Pročitajte Rodila se ljubav - Stigla je Đurđa

 

 

Dok su se u nastvaku nizali komentari njenih koleginica i pratioca, kao što su Katarina Grujić, voditeljke Sanje Kužet i Kristine Radenković, sa čestitkama: "Bravo!", Predivnooooo", "Opa Đurđo", "Bravo Pantići samo da vas bude što više. Predivni ste", "Bravo kraljice. Predivno" i mnogi drugi. Marija i Jovan su svoju ljubav krunisali svojom naslednicom Đurđom koja je na svet došla pre tri meseca i postala mamina i tatina miljenica, kao najmlađi član porodice Pantić. Marija je poznata kao neko ko je i tokom svoje prve trudnoće radila punom parom, pa je tako nastupla, posećivala kulturna i gradska dešavanja, ali uspela i da snimi dve pesme i ekranizuje obe, kada je tokom leta snimila spotove za numere koje su postale jako slušane i pravi hitovi.

Instagram screenshot @wwwmarijamikiccom

 

 

Pesme "Jul" i "Kombinacije", publika je dočekala sa velikim nestrpljenjem, a samo nekoliko dana nakon što su ugledale svetlost dana, vrlo brzo su postale slušane, a devojke su ih naučile u rekordnom roku. Nakon porođaja, poznata pevačica se ubrzo vratila i nastupima, pa je tako njena publika nije dugo čekala, a sudeći po posećenosti njenih svirki, publika uživa u atmosferi, energiji i glasu mlade pevačice. U porodicu Pantić stiže pojačanje, a mala Đurđa i njen stariji brat dobijaju društvo za igra.

Instagram screenshot @wwwmarijamikiccom

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading